ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: Ανέκφραστος στις φυλακές ο 34χρονος - «Αισθάνομαι πιο δυνατή τώρα», απαντά η 32χρονη

Άργος: Ανέκφραστος στις φυλακές ο 34χρονος - «Αισθάνομαι πιο δυνατή τώρα», απαντά η 32χρονη

«Με χτυπούσε από όταν πέθανε η μητέρα μου», αποκάλυψε η 32χρονη για τον ξυλοδαρμό της 

Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρθηκε ο 34χρονος που χτύπησε πολύ άγρια την 32χρονη σύζυγό του και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στο Άργος.

Ο 34χρονος χτύπησε με ατμοσίδερο την 32χρονη και έφτασε σε σημείο να της ρίξει ακόμη και χλωρίνη στο κορμί της. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει σε ειδικό κελί καραντίνα για πέντε μέρες και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κελί. Μάλιστα, ήταν ανέκφραστος και δεν μιλήσε σε κανέναν.

Την ίδια στιγμή, η 32χρονη σύζυγός του ξέσπασε για τον ξυλοδαρμό της: «Με χτυπούσε από όταν πέθανε η μητέρα μου», είπε. Μάλιστα, δείχνει το πρόσωπό της για να δείξει τη βιαιότητα που έχει υποστεί και απαντά σε όσους τη ρωτούν: «Από μπουνιές, κλωτσιές...».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η ίδια αποκάλυψε: «Το ξύλο ξεκίνησε από το 2018. Από τότε που πέθανε η μάνα του άλλαξε η συμπεριφορά του και όσο περνούσε ο καιρός γινόταν χειρότερος».

Ανέφερε ακόμη ότι την κακοποιούσε μέσα στο μπάνιο. «Μου έλεγε πως όσο και να φωνάζω “δεν σε ακούειi κανένας”». Σε άλλο σημείο απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε πως «τα παιδιά δεν μας έβλεπαν, γίνονταν μόνο στο μπάνιο, μόνο μας άκουγαν». «Θα χύσεις αίμα μου έλεγε στο μπάνιο».

Η 32χρονη αποκάλυψε ακόμη, μιλώντας στον Alpha, πως έκανε ό,τι της ζητούσε «γιατί φοβόμουν» ενώ τώρα «αισθάνομαι πιο δυνατή».