ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα: Στο ψυχιατρείο η 25χρονη – Απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της

Αίγινα: Στο ψυχιατρείο η 25χρονη – Απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της

Απείλησε να αυτοκτονήσει η 25χρονη από την Αίγινα που ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη από τον 36χρονο πατριό της. Η νεαρή διεκομίσθη στο ψυχιατρείο της Νίκαιας.

Τον τρόμο ζούσε μία νεαρή γυναίκα από την Αίγινα από τον 36χρονο πατριό της. Ο άνδρας ασελγούσε εις βάρος της και στη συνέχεια τη βίαζε, από την ηλικία των 14 ετών.

Από το ψυχιατρείο της Νίκαιας όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες, η 25χρονη γυναίκα απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία έπειτα από καταγγελία του συντρόφου της 25χρονης. Η 25χρονη «έσπασε» τη σιωπή της και μετά από παρακίνηση του συντρόφου της και της Αστυνομίας αποφάσισε να μιλήσει προφορικά και να πει τα όσα υποστηρίζει ότι είχαν γίνει από την ηλικία που ήταν 14 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της στις Αρχές, την θώπευε από το 2013 και μόλις ενηλικιώθηκε άρχισε να τη βιάζει. Συγκλονίζει η αποκάλυψη του κοριτσιού ότι την βιντεοσκοπούσε και την εκβίαζε με τις ασελγείς πράξεις να γίνονται επί επτά χρόνια και μάλιστα συχνά. Εκτός αυτών ο δράστης έκανε χρήση και διακίνηση ναρκωτικών κάτι που γνώριζε ήδη η μητέρα της.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας με την παρουσία εισαγγελέα έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, συνέλαβαν τον 36χρονο και την 50χρονη μητέρα ενώ εντόπισαν έπειτα από έρευνα ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλα.

Σχετικές ειδήσεις