ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητής κυνήγησε τσαντάκια στον Βόλο: «Δεν φοβήθηκα»

Μαθητής κυνήγησε τσαντάκια στον Βόλο: «Δεν φοβήθηκα»
Unsplash

Ο μαθητής της Γ' Λυκείου μίλησε για το περιστατικό που έλαβε χώρα στον Βόλο όταν είδε έναν τσαντάκια να προσπαθεί να κλέψει μία ηλικιωμένη γυναίκα

«Δεν φοβήθηκα να τρέξω πίσω από τον δράστη γιατί εκείνη την ώρα είχα στο μυαλό μου πως κάποιος χρειαζόταν βοήθεια», δήλωσε ένας νεαρός που προσπάθησε να κυνηγήσει έναν τσαντάκια στον Βόλο.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα, όταν μια γυναίκα έζησε τον τρόμο στη συμβολή των οδών Αλαμάνας με Αγίων Αναργύρων. Την ώρα που περπατούσε στην οδό Αλαμάνας ένας νεαρός με ποδήλατο προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα. Εκείνη έφερε αντίσταση και έπεσε κάτω με τον τσαντάκια να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια. Ένας μαθητής της Γ΄Λυκείου ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας κατέβηκε από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας και άρχισε να τον κυνηγάει. Ο μαθητής που προετοιμάζεται για πανελλήνιες και θέλει να ασχοληθεί με την αθλητική φυσικοθεραπεία μίλησε στο gegonota.news για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

«Κατέβηκα στην πιλοτή της πολυκατοικίας για να δώσω κάποια πράγματα στη μητέρα μου. Άκουσα φωνές και είδα μια γυναίκα να φωνάζει βοήθεια και έναν άνδρα με κουκούλα να προσπαθεί να της πάρει την τσάντα. Η μητέρα μου και κάποιοι γείτονες προσέφεραν βοήθεια στη γυναίκα».