ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα - Μητέρα 4χρονης: «Είχα εντοπίσει σημάδια στο παιδί μου αλλά η αστυνομία δεν έδωσε σημασία»

Λάρισα - Μητέρα 4χρονης: «Είχα εντοπίσει σημάδια στο παιδί μου αλλά η αστυνομία δεν έδωσε σημασία»

Η πρώην σύζυγος του γιατρού και μητέρα της 4χρονης στη Λάρισα μιλάει για τα όσα βίωνε από τον άντρα της ενώ αναφέρει ότι χώρισε για σοβαρούς λόγους και συγκεκριμένα ξυλοδαρμό

«Σπάει» τη σιωπή της η πρώην συζυγος του γιατρού που φέρεται να κακοποιούσε την 4χρονη κόρη τους.

«Λοιπόν ακούστε να δείτε το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα σημάδια του παιδιού τα είχα εξακριβώσει εδώ και πολύ καιρό απλά το τμήμα… δεν μου έδινε καμία σημασία. Γιατί δεν θέλω να ακούγονται πράγματα τα οποία με καταδικάζουν. Έχουν πάει στο τμήμα όλα τα στοιχεία, δεν μου χουν δώσει καμία σημασία και γι’ αυτό κατέληξαν έτσι όπως κατέληξαν τα πράγματα»

«Ίσως θα πρέπει η αστυνομία δεν το λέω για μένα αλλά για τις επόμενες, θα πρέπει η αστυνομία. Δεν πρέπει εγώ να καταδικάζομαι ότι εγώ δεν είδα τα σημάδια πριν, εννοείται ότι είδα πριν τα σημάδια και εννοείται ότι πήγα στο τμήμα (…) και με έδιωχναν»

«Εννοείται έχω κάνει μηνύσεις απλά οι αρμόδιοι που ήταν εκεί πέρα δεν μου έδιναν καμία σημασία. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να σαπίζουν στη φυλακή; Όταν εγώ κάθομαι και διαβάζω τέτοια έκθεση από την κόρη μου και κοντεύω να πέσω να λιποθυμήσω μες στην ασφάλεια και το ξαναδιαβάζω και το ξαναδιαβάζω για να πειστώ αν είναι αλήθεια αυτό που λέει η κόρη μου. Δεν πρέπει να σαπίσουν αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή;»

«Εγώ πείτε μου σαν μάνα πώς μπορώ να αντιδράσω; Το κορίτσι μου είναι καταπληκτικά είναι υπό την επίβλεψή μου»

«Υπήρχαν διαμάχες ναι, το μόνο που ξέρω είναι τι πέρασα εγώ και το παιδί μου, εφόσον ήταν στην κοιλιά μου και το έφερα στον κόσμο. Και γι’ αυτό τον λόγο χώρισα επειδή έβλεπα αυτά τα ευρήματα στο σπίτι, τον χώρισα γιατί δεχόμουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Γενικά ήταν κακοποιητικός. Πρέπει να είμαι σκληρή και να στέκομαι στα πόδια μου»

«Αυτά τα περιστατικά που συνέβησαν στην κόρη μου, εγώ δεν ήμουν μπροστά το είπε σε έκθεση στην ψυχολόγο. Δεν ήθελα να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα αλλά βασίζομαι στα λόγια της κόρης μου.»

«Δεν υπάρχει καμία δασκαλεμένη κίνηση. Δεν υπήρχε περίπτωση να γνωρίζω. Εγώ ξέρω τι περνούσα τόσα χρόνια. Το αν έφυγα όταν γεννήθηκε το παιδί έφυγα γιατί υπήρχαν σοβαροί λόγοι. Δεν μπορεί να με κρίνει κανείς γιατί έμεινα έστω και γι΄αυτόν τον χρόνο μαζί με αυτόν τον άνθρωπο από τη στιγμή που έμεινα έναν χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο σημαίνει ότι με εκβίαζε. Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχουν σοβαρές δικογραφίες παιδιά. Υπάρχουν σοβαροί ξυλοδαρμοί… οι δικογραφίες είναι μέσα στα δικαστήρια. Υπάρχουν ιατροδικαστικές εξετάσεις που αν αυτές προβληθούν αυτός ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος.»

Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 47χρονο γιατρό και την 3,5 ετών κόρη του στο αυτοκίνητο

Νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τον 47χρονο να βρίσκεται επί ώρα με την κόρη του στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια κατεβαίνει από το όχημα και να πετάει κάποια χαρτιά.

Οι Αρχές έχουν, στο μεταξύ, εντοπίσει μωρομάντηλα μέσα στο όχημα του γιατρού και γίνεται έρευνα για βιολογικό υλικό.

Προφυλακίστηκε ο γιατρός

Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Κατερίνης, όπου και κρίθηκε προφυλακιστέος. Από την πλευρά ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Γιάννη Αργυρόπουλος, υποστηρίζει ότι ο πελάτης του είναι αθώος και ότι ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, που του αποδίδονται.

Υπενθυμίζουμε, ότι η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του μόλις 3,5 ετών κοριτσιού έγινε από πολίτη – ήταν περαστικός εκείνη την ώρα, από το σημείο που ο πατέρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του- ο οποίος τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ανέφερε ύποπτη συμπεριφορά.

Ο πολίτης είπε, ότι ο κατηγορούμενος και η μικρή ήταν για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, εντός του οποίου ασελγούσε στο κορίτσι. Παράλληλα, και η μητέρα του παιδιού υπέβαλε σε βάρος του κατηγορούμενου έγκληση, καθώς, όπως ή ίδιας υποστηρίζει- ο πρώην σύζυγός της καθυστέρησε να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι , όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα του. Συγκεκριμένα, ο 47χρονος επέστρεψε την ανήλικη στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αντί στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπως ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.