ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Άρπαξε βρέφος από το νοσοκομείο - Λέει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του

Ιωάννινα: Άρπαξε βρέφος από το νοσοκομείο - Λέει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του

Μόλις η αρπαγή του βρέφους έγινε γνωστή, οι γιατροί ειδοποίησαν τις Αρχές και έτσι φτάσαμε στη σύλληψη του 32χρονου

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ένας 32χρονος που άρπαξε βρέφος από το Νοσοκομείο στα Ιωάννινα και διέφυγε από την πίσω πόρτα με φορτηγό.

Μόλις η αρπαγή του βρέφους έγινε γνωστή, οι γιατροί ειδοποίησαν τις Αρχές και έτσι φτάσαμε στη σύλληψη του 32χρονου. Ο 32χρονος, πάντως, υποστήριξε ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του βρέφος αλλά διώκεται για αρπαγή ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γιώργος Φλούδας, μιλώντας σήμερα στο Mega, το βρέφος είναι ασφαλές και μετά τον εντοπισμό του 32χρονου διακομίσθηκε με εισαγγελική παρέμβαση στο Νοσοκομείο της Άρτας ενώ η μητέρα του παραμένει άφαντη.

Μιλώντας για το περιστατικό ο κ Φλούδας είπε: «Το βρέφος νοσηλευόταν από 29 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων και ο επίσημος συνοδός του μωρού ήταν αυτός ο κύριος, πρόσεχε αυτό το μωρό χωρίς το νοσηλευτικό προσωπικό να γνωρίζει ότι υπήρχε μια παραβατική συμπεριφορά, μια εισαγγελική παραγγελία».

«Ο γιατρός που εφημέρευε εκείνη τη στιγμή ενημέρωσε τον φερόμενο πατέρα ότι το παιδί θα μεταφερθεί σε Ίδρυμα και ο 32χρονος αιφνιδιάστηκε» και πήρε το μωρό.