ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: Θρήνος για την 17χρονη που έπεσε από ταράτσα - Πού εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές

Δάφνη: Θρήνος για την 17χρονη που έπεσε από ταράτσα - Πού εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές

Οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου της 17χρονης στη Δάφνη είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στο σχολείο της ανήλικης θα βρεθούν σήμερα ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός για ψυχολογική υποστήριξη στους συμμαθητές της

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος μίας 17χρονης κοπέλας στη Δάφνη, η οποία έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διαμένει το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο του κτηρίου και έχασε τη ζωή της, ενώ στο σημείο της τραγωδίας έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή συμμαθητές της 17χρονης που θρηνούν τον χαμό της φίλης τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων όλα έγιναν όταν η μαθήτρια επέστρεψε από το σχολείο στο σπίτι της και φέρεται να είπε στον αδελφό της ότι θα πάει για 10 λεπτά σε ένα δώμα που υπάρχει στην ταράτσα, για να χαλαρώσει, καθώς ήταν φορτισμένη ψυχολογικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή, όταν ανέβηκε στην ταράτσα κλείδωσε πίσω της την πόρτα και έπεσε στο κενό.

Πιθανή ερωτική απογοήτευση

Οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου της 17χρονης είναι σε πλήρη εξέλιξη, με το πιο πιθανό ενδεχόμενο να είναι η κοπέλα να αυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης, κάτι που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συμμαθητές της ανήλικης, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η φίλη τους δεν είναι πια στη ζωή, ενώ ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός του Δήμου μεταβαίνουν στο σχολείο που φοιτούσε η 17χρονη, για να υποστηρίξουν ψυχολογικά τα παιδιά.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της κοπέλας, η οποία μετά το περιστατικό έχασε τις αισθήσεις της και διακομίστηκε στο Αιγινήτειο νοσοκομείο εσπευσμένα.