ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Αποκάλυψη - Με πόσα έτρεχε ο τραγουδιστής που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο

Γιάννης Ξανθόπουλος: Αποκάλυψη - Με πόσα έτρεχε ο τραγουδιστής που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο

Γιάννης Ξανθόπουλος: Με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από το όριο κινούνταν ο τραγουδιστής

Ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία, καθώς το ΙΧ των δυο νεαρών συγκρούστηκε με το όχημα του τραγουδιστή Γιάννης Ξανθόπουλου.

Σύμφωνα με τον ALPHA, το όχημα του τραγουδιστή κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της λεωφόρου Δεκελείας, η οποία ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα, σε περιοχή όπου το όριο είναι τα 50!

Την εκτίμησε αυτή έκανε ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης στην εκπομπή TLIVE, καθώς ουσιαστικά ο τραγουδιστής τράκαρε... αφρενάριστος με το όχημα των δυο νεαρών.

Στο βίντεο φαίνεται το όχημα του Ξανθόπουλου να τρέχει στην Δεκελείας, προτού εμφανιστεί από το STOP το τρίτο όχημα, του οποίου ερευνάται η εμπλοκή. Ο τραγουδιστής φαίνεται να κάνει ελιγμό και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με το λευκό ΙΧ των δυο νεαρών να κόβεται στη μέση.

Κοντά στην εύρεση του τρίτου οχήματος η Τροχαία

Κοντά στον εντοπισμό του τρίτου οχήματος το οποίο φαίνεται να έχει εμπλοκή στο τροχαίο με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλο, είναι η Τροχαία.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η Τροχαία είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του οχήματος που φαίνεται να βγήκε από STOP, αναγκάζοντας τον τραγουδιστή να κάνει ελιγμό και να συγκρούεται μετωπικά με το όχημα των δυο νεαρών.

Αν καταφέρουν οι Αρχές να εντοπίσουν τον οδηγό του οχήματος μέχρι τις 12 το βράδυ, τότε θα συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

«Φώναζε πονάω βοηθήστε με»

Συγκλονίζουν οι αναφορές μετά το τροχαίο δυστύχημα όπου ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 19χρονου.

Ο νεκρός νεαρός πήγαινε στη δουλειά μαζί έναν φίλο του όταν το αυτοκίνητό τους χτύπησε το όχημα του τραγουδιστή. Σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιάννη Ξανθόπουλου ένα άλλο όχημα παραβίασε STOP και για αυτό εκείνος αναγκάστηκε σε ελιγμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha η Τροχαία Νέας Ιωνίας βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό του. Αν συλληφθεί τις επόμενες ώρες ισχύει ακόμη το αυτόφωρο. Αναμένεται να κατηγορηθεί με βάση το άρθρο 43 του ΚΟΚ και του άρθρου 302 για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο πατέρας του 19χρονου είπε για τον Αντώνη που έχασε τη ζωή του: «Καλό παιδί, τίμιος, είχε τελειώσει σπουδές, ψυκτικός, και δούλευε σε μια κάβα».
Η δε μητέρα του Αντρέα που οδηγούσε το αυτοκίνητο δήλωσε: «Το παιδί με πήρε τηλέφωνο και μας είπε πως χτύπησε. Ο Αντώνης ήταν κάτω, και φώναζε «πονάω βοηθήστε με». Η ψυχολογική κατάσταση του Αντρέα είναι άσχημη. Είναι σε σοκ. Δεν του το έχουν πει ακόμη».

Σε σοκ ο πατέρας του για το τροχαίο - «Από το πρωί κλαίω»

Ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό, σοκαρισμένος μετά το δυστύχημα, με κλάματα δηλώνοντας πόσο πολύ λυπάται για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου.

«Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα!», είπε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου.

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου. Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο! Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω», συμπλήρωσε ο μπαμπάς του τραγουδιστή.

Ψάχνουν το τρίτο όχημα

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες στον εντοπισμό του οδηγού που παραβίασε το STOP, καθώς το δικό του όχημα προσπάθησε να αποφύγει ο Γιάννης Ξανθόπουλος και συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος και ακόμη ένα άτομο, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής δεν έχει καταθέσει ακόμα για το δυστύχημα και η μαρτυρία του αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ίδιος βγήκε αμέσως από το αμάξι όταν έγινε η σύγκρουση για να βοηθήσει τους επιβάτες του άλλου οχήματος.

Μιλώντας στον Alpha λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, εμφανώς σοκαρισμένος δήλωνε ότι δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ενώ σε βίντεο ντοκουμέντο εμφανίζεται το τρίτο όχημα, να παραβιάζει το STOP.

Οι Αρχές πάντως σε μία πρώτη εικόνα από το πώς έγινε το δυστύχημα, έχουν στοιχεία στη διάθεσή τους που δείχνουν ότι ο τραγουδιστής έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην λεωφόρο Δεκελείας και στην προσπάθειά του να αποφύγει το άλλο όχημα, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του και το δεύτερο άτομο που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Σχετικές ειδήσεις