ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση στα Σεπόλια μετά την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της 12χρονης

Ένταση στα Σεπόλια μετά την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της 12χρονης
Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr

Ένταση στα Σεπόλια – Οι άγνωστοι έχουν προκαλέσει φθορές σε επιχείρηση

Οργή προκάλεσε η εισαγγελική πρόταση για την αθώωση του Ηλία Μίχου λόγω αμφιβολιών για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

To απόγευμα της Τετάρτης περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν στην γειτονιά του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της 12χρονης.

Στο σημείο ήταν και δυνάμεις της Αστυνομίας η παρουσία των οποίων ήταν διακριτική.

Η πορεία διαμαρτυρίας κινήθηκε από το μαγαζί του βασικού κατηγορούμενου με στάση στο ιατρείο του δερματολόγου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση.

Εκεί επικράτησε ένταση καθώς ομάδα ατόμων από την πορεία έγραψαν συνθήματα έξω από το μαγαζί του ενώ προκάλεσαν και φθορές σε παρακείμενες επιχειρήσεις.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας έκαναν χρήση χημικών για να τους αποτρέψουν.

Σημειώνεται ότι βασικό αίτημα των διαμαρτυρόμενων είναι να μη γίνει αποδεκτή η πρόταση της εισαγγελέως της δίκης, που απαλλάσσει τον Ηλία Μίχο από τα εγκλήματα του βιασμού και της μαστροπείας.

«Απαράδεκτη η εισαγγελική πρόταση», λέει η πρώην δικηγόρος της 12χρονης στο Newsbomb.gr

Η πρώην δικηγόρος της ανήλικης Αντωνία Λεγάκη, μίλησε στο Newsbomb.gr, για την απόφαση της Εισαγγελέως που να ζητά να κηρυχθεί αθώος ο Ηλίας Μίχος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση εσόδων από πορνεία.

«Όσον αφορά την εισαγγελική πρόταση όλο το πανελλήνιο αντιλαμβάνεται πως είναι απαράδεκτο να θεωρεί πως ένας 53χρονος είχε σεξουαλικές επαφές με ένα παιδί συναινετικά και να μην θεωρείται βιασμός», ανέφερε αρχικά η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Είμαστε όλοι έξαλλοι με αυτή την εισαγγελική πρόταση και μπορούμε να έχουμε άποψη παρότι δεν ήμασταν στη δίκη».

H δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη.INTIME NEWS

Νωρίτερα σήμερα η Αντωνία Λεγάκη σε ανάρτηση της στα Social Media έγραψε: «Δίκη για τον εξακολουθητικό βιασμό και έκδοση της 12χρονης στον Κολωνό: η εισαγγελική Αρχή, αποδέχθηκε την εκδοχή του 60χρονου μαστρωπού, ότι απλά αυτός είχε ερωτευτεί το 12χρονο παιδί, το οποίο εκδιδόταν δήθεν από πριν (απ' τα 3;), και πρότεινε την αθώωση του για τον βιασμό και την μαστρωπεία ("τά ' θελε" το παιδί!) και ένοχος μόνο για κατάχρηση ανηλίκου και κατοχή πορνογραφικού υλικού χωρίς κερδοσκοπικό σκοπό! Κι εγώ είμαι κάτοικος άλλου πλανήτη, γιατί στον δικό τους κατοικεί η ντροπή...».

Σχετικές ειδήσεις