ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Κουβαλούσε 510 γραμμάρια κάνναβης - Μία σύλληψη

Χανιά: Κουβαλούσε 510 γραμμάρια κάνναβης - Μία σύλληψη
ΕΛ.ΑΣ

Σε περιοχή του δήμου Χανίων συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπές και συγκεκριμένα μία τετελεσμένη και δυο απόπειρες

Μία σύλληψη σημειώθηκε στον δήμο Πλατανιά για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά, καθώς οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε και εντόπισαν μία συσκευασία με 510 γραμμάρια κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Επίσης συνελήφθη σε περιοχή του δήμου Χανίων αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπές και συγκεκριμένα μία τετελεσμένη και δυο απόπειρες.

Αστυνομικοί των ΤΑΕ αντιλήφθηκαν το συγκεκριμένο άνδρα που εισήλθε σε ξενοδοχειακή επιχείρηση με σκοπό την κλοπή. Συνελήφθη άμεσα και από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή και μια απόπειρα κλοπής στην ίδια ξενοδοχειακή επιχείρηση αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.