ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Η μοιραία ναυτική φωτοβολίδα για τον 33χρονο - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον θάνατό του

Κρήτη: Η μοιραία ναυτική φωτοβολίδα για τον 33χρονο - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον θάνατό του

Ο  33χρονος διασκέδαζε με τους φίλους του στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι, με τις πληροφορίες να θέλουν όλη η παρέα να εκτοξεύει βεγγαλικά καθώς και ναυτικές φωτοβολίδες σήμανσης καπνού

Μία ακόμη τραγωδία έγινε σστην Κρήτη, με έναν 33χρονο να «σβήνει» λόγω μιας ναυτικής φωτοβολίδας.

Ο 33χρονος διασκέδαζε με τους φίλους του στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι, με τις πληροφορίες να θέλουν όλη η παρέα να εκτοξεύει βεγγαλικά καθώς και ναυτικές φωτοβολίδες σήμανσης καπνού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ναυτική φωτοβολίδα που είχε ανάψει ο 33χρονος εξερράγη με αποτέλεσμα να του προκληθούν πολύ σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Οι φίλοι του αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν και ο 33χρονος λίγο μετά τα μεσάνυχτα άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο φίλους του που ήταν μαζί του ενώ στο σημείο της τραγωδίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο 33χρονος κρατούσε τη φωτοβολίδα μπροστά στην κοιλιά του για να την πυροδοτήσει, όμως η φωτοβολίδα δεν άναβε, με τον 33χρονο να καταβάλλει προσπάθεια για να την ανάψει, μέχρι που έκανε την έκρηξη.

Οι δύο φίλοι του, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, έχουν συλληφθεί για παράνομη κατοχή και πυροδότηση των ναυτικών φωτοβολίδων. Στο παρελθόν, ο 33χρονος είχε τραυματιστεί στα άνω άκρα με τον ίδιο τρόπο.