ΕΛΛΑΔΑ

25η Μαρτίου: Ένταση στη μαθητική παρέλαση στα Τρίκαλα

25η Μαρτίου: Ένταση στη μαθητική παρέλαση στα Τρίκαλα
Eurokinissi

Η μαθητιώσσα νεολαία δεν έστρεψε το βλέμμα της στους επισήμους - Όλα όσα ακολούθησαν

Ένταση, φωνές και αποδοκιμασίες σημειώθηκαν στη μαθητική παρέλαση στα Τρίκαλα, ενώ η οικογένεια Πλακιά, η οποία έχασε τα τρία της κορίτσια (τις δίδυμες και την ξαδέλφη τους) στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών αντέδρασε με αποδοκιμασίες και κατήγγειλε έλλειψη σεβασμού από τους ενστόλους απέναντι στο δράμα που εξακολουθούν να βιώνουν.

Πρόκειται για τους Δημήτρη, Νίκο και Σοφία Πλακιά, οι οποίοι παρακολούθησαν όλη την παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, ενώ πριν την έναρξη αυτής εναπόθεσαν στην εξέδρα ένα μπουκέτο λουλούδια. Το «παρών» έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση, όπως και η αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή οι οποίοι είχαν νωρίτερα συγκινητική συνάντηση μαζί με την οικογένεια.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η οικογένεια Πλακιά χειροκρότησε και ευχαρίστησε τη μαθητιώσσα νεολαία που δεν έστρεψε το βλέμμα της στους επισήμους, ενώ προχώρησε σε αποδοκιμασίες των Αξιωματικών της ΣΜΥ και της Πυροσβεστικής γιατί αυτοί απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να απομακρυνθούν και οι ίδιοι εξήγησαν αργότερα πως «το μοιραίο βράδυ άφησαν τα παιδιά μας να καούν και έρχονται εδώ και κορνάρουν».