ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο που έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι

Βέροια: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο που έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι
Newsbomb.gr / Φανή Χαρίση

Nεκρές δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 1/4 στην Πατρίδα Βέροιας

Tης Φανής Χαρίση

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Βέροιας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα στις 9.40 το πρωί στο 6ο χιλιόμετρο της οδού Βέροιας- Σκύδρας που περνά μέσα από την κοινότητα Πατρίδα της Βέροιας όπου δύο γυναίκες 68 και 20 ετών άφησαν την τελευταία τους πνοή όταν παρασύρθηκαν από ένα ΙΧ.

Όπως είπε στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιάννης Σιδηρόπουλος οι δύο γυναίκες περίμεναν σε στάση το λεωφορείο και ο οδηγός του οχήματος 64 ετών έχασε τον έλεγχο του ΙΧ του, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω τους.

«Το τροχαίο έγινε στον κεντρικό δρόμο που συνδέει τη Βέροια με τη Νάουσα. Η 68χρονη πέθανε στο σημείο ενώ η 20χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μετά στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Ο οδηγός είναι από τη Νάουσα. Τώρα τι έγινε και έχασε το έλεγχο του οχήματος του δεν ξέρουμε. Έχασε τις αισθήσεις του; Αποκοιμήθηκε; Μιλούσε στο κινητό; Δεν ξέρουμε, ο ίδιος πάντως δεν τραυματίστηκε καθόλου, μια γρατζουνιά είχε μόνο», είπε στο Newsbomb.gr ο κ. Σιδηρόπουλος.

Στην πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα απεικονίζεται ο 64χρονος οδηγός του οχήματος που σοκαρισμένος δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει γίνει και κάθεται κάτω πιάνοντας το κεφάλι του.

Συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει για το θανάσιμο τροχαίο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Σχετικές ειδήσεις