ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κόκοτας: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί - Τι έδειξαν οι αξονικές

Δημήτρης Κόκοτας: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί - Τι έδειξαν οι αξονικές

Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή στις πρόβες του J2US και εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς.

Επί 8 ολόκληρα λεπτά ο γνωστός τραγουδιστής έμεινε χωρίς καρδιακό παλμό μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και να διασωληνωθεί άμεσα.

Σύμφωνα με το Mega οι δύο αξονικές τομογραφίες έδειξαν ότι δεν φαίνονται βλάβες από την ανακοπή καρδιάς και η εικόνα είναι καλή.

Πλέον μεταφέρθηκε σε κανονική ΜΕΘ όμως ο δρόμος είναι μακρύς και υπάρχουν σημάδια βελτίωσης.

«Είναι μεγάλο σοκ. Το έχω πει χίλιες φορές δεν μπορώ δηλαδή ακόμα να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω ότι μιλάμε για τον Δημήτρη αυτή την στιγμή. Είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί. Θέλει ψυχραιμία, θέλει δύναμη πραγματικά», είπε η σύζυγός του Κατερίνα.

«Εγώ κρατάω την αισιοδοξία μου, ειδικά τώρα την χρειάζομαι. Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο. Έτυχε και σε μας, όπως και σε τόσο κόσμο. Ήταν προσεκτικός με την υγεία του αλλά δεν έχει εμμονή. Όταν ένιωθε κάτι δεν το αμελούσε», πρόσθεσε.