ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι - Θεία 28χρονης: «Δεν φαινόταν ότι ήταν επιθετικός, έδειχνε καλό εαυτό έξω»

Άγιοι Ανάργυροι - Θεία 28χρονης: «Δεν φαινόταν ότι ήταν επιθετικός, έδειχνε καλό εαυτό έξω»

Η Κυριακή δεν μιλούσε στη θεία της για όσα ζούσε από τον 39χρονο - Ο δολοφόνος παρουσίαζε διαφορετική εικόνα στην οικογένεια της 28χρονης από αυτό που πραγματικά ήταν

Σπάει τη σιωπή της η θεία της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Όπως είπε η ίδια στο Mega, η Κυριακή έλεγε ότι είναι καλά και πώς μόνο μια φορά την χτύπησε. Ο ίδιος είχε ζητήσει συγγνώμη και ότι δεν θα το ξαναέκανε ενώ η 28χρονη δεν μιλούσε για όσα ζούσε από τον 39χρονο.

Η θεία της 28χρονης ανέφερε ότι δεν φαινόταν προς τα έξω κακό παιδί ο δολοφόνος ενώ η Κυριακή είχε απομακρυνθεί από τους δικούς της, την οικογένειά της και όταν την ρωτούσαν αν όλα είναι καλά εκείνη απαντούσε θετικά.

«Είχε έρθει είχε μείνει εδώ δύο μέρες και μετά ξανά ήταν με τον Θανάση, "όλα καλά, όλα κλαά ναι" Ήρθε και αυτός ζήτησε συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, να μου κοπούν τα χέρια, να να να... Δεν ήταν άνθρωπος ότι φαινόταν ότι ήταν επιθετικός, αλλά προφανώς ζήλια; Ερωτική ζήλια; Με τον μπαμπά της και τη μαμά της είχε ιδιαίτερο δεσμό και λατρεία και πάντα μίλαγε, τα έλεγε όλα.», αποκάλυψε αρχικά η θεία της 28χρονης.

«Ο συγκεκριμένος μίλαγε μια χαρά, φαινόταν χαρούμενος, έδειχνε έναν καλό εαυτό προς τα έξω. Το τι έκανε όταν ήταν μέσα στο σπίτι ή το τι έκανε όταν ήταν μαζί της, εγώ όταν την ρώταγα, είναι όλα καλά, όλα καλά. Την ρωτούσα, "έχει αλλάξει;" "ναι καλα" της έλεγα "γιατί όταν μια φορά το κάνει θα το ξανακάνει σε παρακαλώ πολύ". »

«Από εκεί και πέρα όταν πήγε στο καινούριος της το σπίτι ήταν να έρθω να τη βοηθήσω και εγώ, να της πάρω να της αγοράσω πράγματα, αυτά που της έλειπαν, ήθελα να της τα δώσω καινούργια στο καινούργιο της το σπίτι, να έχει καινούργια αρχή πραγματικά, δεν πήγα, δεν πήρε τηλέφωνο, αν είχα πάει ίσως να είχε αλλάξει αυτό το κομμάτι Να μην είχε πάει καν εκεί, να την είχα πάρει στο σπίτι, να καθόμασταν, να πιούμε καφέ, να δούμε τα πράγματα, να πάμε να δούμε τι θα πάρουμε. Είχε αποκοπεί σιγά σιγά από όλους και ήταν μόνο μαζί του»

«Έβλεπα φωτογραφίες που ανέβαζε όλα καλά μπράβο της έγραφα μιλάγαμε ή τηλεφωνιόμασταν πολύ καλά, πέρναγε καλά. Την είχα δει κιολας, τα χέρια της να έχουν σημάδια και μου έλεγε εντάξει δεν ήταν κάτι σοβαρό, απο εκεί και έπειτα πάντα τη ρωτούσα και μου έλεγε είναι όλα καλά. Χωρίζανε τα ξαναβρίσκανε, χωρίζανε τα ξαναβρίσκανε. Πάντα μου έλεγε ότι είναι όλα καλά και ότι όλα πάνε καλά»