ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Το σατανικό σχέδιο του δράστη - «Ήταν χειριστικός, μεθοδικός ο 39χρονος»

Άγιοι Ανάργυροι: Το σατανικό σχέδιο του δράστη - «Ήταν χειριστικός, μεθοδικός ο 39χρονος»

Ο 39χρονος ήθελε φτιάξει ολόκληρο σχέδιο για να κρατήσει την Κυριακή Γρίβα στη σχέση - Όταν είδε ότι το σχέδιο δεν πιάνει... την σκότωσε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

Χειριστικός και μεθοδικός ήταν ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου.

Πριν από 2 μήνες που χώρισαν το σχέδιο του δράστη τέθηκε σε εφαρμογή. Ο 39χρονος έδειχνε καλοπροαίρετος και φιλικός απέναντι στην 28χρονη και μάλιστα τη βοήθησε στη μετακόμιση.

Ήθελε να της δείξει ότι είναι κοντά της και να της αποδείξει ότι είναι ο άνδρας της ζωής της. Αυτό δεν είχε ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μόλις η Κυριακή είδε ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά δικιά του πήγε στο σπίτι της και την παρακολούθησε. Έτσι έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της και το βράδυ της Δευτέρας της αφαίρεσε τη ζωή με πέντε μαχαιριές έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Γράμμα του δολοφόνου στην 28χρονη: «Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς άλλους;»

Ένα γράμμα του 39χρονου δράστη της δολοφονίας έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων προς την νεκρή πλέον σύντροφό του ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την επιστολή που παρουσίασε ο Alpha ο 39χρονος επέρριπτε ευθύνες στην Κυριακή κατηγορώντας την μεταξύ άλλων ότι λέει ψέματα και ότι κοιτάζει άλλους όταν βγαίνουν μαζί.

«Ό,τι έκανα, ό,τι κατάφερνα σκεφτόμουν πάντα εσένα», ανέφερε στο γράμμα.

«Έσβησες την εμπιστοσύνη μου όταν πήγε με τον πρώην σου γιατί είχες νεύρα μαζί μου, έτσι είχε πει τότε», έγραφε σε άλλο σημείο.