ΕΛΛΑΔΑ

Αμπελόκηποι: 20χρονη ζήτησε βοήθεια από 59χρονο και εκείνος της επιτέθηκε και άρχισε να την φιλάει

Αμπελόκηποι: 20χρονη ζήτησε βοήθεια από 59χρονο και εκείνος της επιτέθηκε και άρχισε να την φιλάει

Ένα νέο περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης στους Αμπελόκηπους

Ένα τραγικό περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης έρχεται και προστίθεται στην λίστα, με θύνα αυτή τη φορά μια 20χρονη, στους Αμπελόκηπους.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής στον κεντρικό δρόμο της περιοχής, στην οδό Πανόρμου, όταν μια 20χρονη κοπέλα καθώς περπατούσε στο πεζοδρόμιο, πλησίασε έναν 59χρονο για να του ζητήσει κάποια πληροφορία. Τότε, ο άνδρας δεν της είπε αυτό που ζήτησε, αλλά την αγκάλιασε και άρχισε να την φιλάει, παρά την αντίσταση της.

Η κοπέλα έβαλε τις φωνές σύμφωνα με την ΕΡΤ και όταν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε την επίθεση. Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας όπου μετά από έρευνα, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 59χρονο.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, όπου στο κινητό του τηλέφωνο οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν πορνογραφικό υλικό και συγκεκριμένα γυμνές φωτογραφίες γυναικών. Το κινητό του μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω ανάλυση.

Σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» και για «κατοχή πορνογραφικού υλικού», και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.