ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ξεναγούσε τον 16χρονο στη φάρμα του και τον κακοποίησε σεξουαλικά

Κρήτη: Ξεναγούσε τον 16χρονο στη φάρμα του και τον κακοποίησε σεξουαλικά

Ο ηλικιωμένος από την Κρήτη εκμεταλλευόταν την ανικανότητα του 16χρονου να αντισταθεί

Συνεχίζεται η δίκη που αφορά έναν 60χρονο από το Ηράκλειο κατηγορούμενο για σεξουαλική κακοποίηση ενός 16χρονου αγοριού.

Πιο συγκεκριμένα, η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Του αποδίδεται ότι ενώ ξεναγούσε τον ανήλικο στη φάρμα του, τον κακοποίησε σεξουαλικά, εκμεταλλευόμενος, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, την ανικανότητα του να αντισταθεί δεδομένου ότι το αγόρι που αντιμετωπίζει χρόνιες δυσκολίες στον έλεγχο των συναισθημάτων του, είχε ζαλιστεί από τσιγάρο που του είχε προσφέρει να καπνίσει ο κατηγορούμενος σύμφωνα με το cretalive.gr.

Η ακροαματική διαδικασία έχει προχωρήσει αρκετά αφού η δίκη ξεκίνησε την προηγούμενη Τρίτη και διέκοψε για τις 10 Απριλίου. Η υπεράσπιση υπέβαλε αίτημα να κληθεί στο δικαστήριο η ιατροδικαστής που είχε εξετάσει τον ανήλικο προκειμένου να δώσει κάποιες διευκρινίσεις σε σχέση με την έκθεση της.

Ο 60χρονος πάντως αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες και φέρεται να προβάλλει τον ισχυρισμό ότι ο ανήλικος του ζήτησε χρήματα και επειδή δεν ανταποκρίθηκε, τον κατήγγειλε για να τον εκδικηθεί.