ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι - Ξάδερφος 39χρονου δολοφόνου: «Δεν ισχύουν όλα αυτά που λένε τώρα στα social»

Άγιοι Ανάργυροι - Ξάδερφος 39χρονου δολοφόνου: «Δεν ισχύουν όλα αυτά που λένε τώρα στα social»

Ο ξάδερφος του 39χρονου δολοφόνου μίλησε για όσα γνωρίζει για τον συγγενή του

Ο ξάδερφος του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής Γρίβας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο 39χρονος αποσωληνώθηκε και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, «σε λίγες μέρες ο 39χρονος αναμένεται να γυρίσει στη φυλακή και να σαπίσει εκεί». Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, ο 39χρονος, που ήταν διασωληνωμένος από το Σάββατο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στη φυλακή, αφού δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Ο ξάδερφός του από μεριάς του ανέφερε ότι ο 39χρονος «Ερχόταν στο σπίτι, τον είχα δει».

«Το μόνο που είχε πει είναι ότι δεν το περίμενε και ότι είχε στεναγχωρηθεί. Μου το είπε δηλαδή ότι δεν το περίμενε και για αυτόν τον λόγο είχε στεναγχωρηθεί περισσότερο γιατί τα πήγαινε καλά. Και μου λέει, "μου ήρθε ξαφνικά δεν το περίμενα"»

«Πολλά έχουν ακουστεί και για τον ξαδερφό μου. Δεν ισχύουν όλα αυτά που λένε τώρα για τον... Εννοείται πώς έκανε ένα πράγμα το οποίο δεν συγχωρείται και είναι αδικαιολόγητο και εννοείται να πληρώσει αλλά από εκεί και πέρα αυτά που ακούγονται γενικότερα στα social δεν ισχύουν», πρόσθεσε ο ξάδερφος του 39χρονου.