ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: «Δρόμος χωρίς γυρισμό» - Όσα είπε η μητέρα για την υγεία της 22χρονης

Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: «Δρόμος χωρίς γυρισμό» - Όσα είπε η μητέρα για την υγεία της 22χρονης

Η μητέρα της 22χρονης που ενεπλάκει στο τροχαίο στο Μαρκόπουλο αποκάλυψε πως είχε προτρέψει την κόρη της να σταματήσει τις επαφές με τον 27χρονο που έχασε τη ζωή του

Συγκλονιστικές είναι οι νέες εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Πόρτο Ράφτη, από το οποίο προήλθε ο θάνατος του 27χρονου οδηγού και ο σοβαρός τραυματισμός της 22χρονης που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα του Alpha, μίλησε και συγκίνησε η μητέρα της 22χρονης για την κόρη της, με την υγεία της να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείοστον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνομένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα οργανά της, Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα ξέκοβαν πριν μερικές ημέρες»

Στη συνέχεια η μητέρα της 22χρονης χορεύτριας αποκάλυψε πως ο 27χρονος συνήθιζε να τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μάλιστα είχε εμπλακεί «κανά δυό φορές» ακόμη τροχαία με πολύ άσχημη κατάληξη. Εκείνη είχε προτρέψει την κόρη της να σταματήσει τις επαφές με τον ασυνείδητο οδηγό, κάτι που είχε συμβεί.

«Θα ξέκοβαν πριν μερικές ημέρες, πρόσφατα τα ξαναβρήκανε και έγινε και το μοιραίο», πρόσθεσε η μητέρα.

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν γύρω στις 23:00 όταν όχημα που εκινείτο επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, με κατεύθυνση προς το Μαρκόπουλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από τον δρόμο, χτύπησε σε στάση λεωφορείου, σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ, στη συνέχεια σε τσιμεντένια ρεύματος, και ακινητοποιήθηκε. Ο 27χρονος οδηγός έτρεχε με ιλλιγιώδη ταχύτητα όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο.

Μάλιστα, η πρόσκρουση από το τροχαίο ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από τα συντρίμμια.

Σχετικές ειδήσεις