ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Μαρκόπουλο: «Είναι η 3η φορά που τρακάρει ο 27χρονος - Είχε νοσηλευθεί σε κώμα για 7 μήνες»

Τροχαίο Μαρκόπουλο: «Είναι η 3η φορά που τρακάρει ο 27χρονος - Είχε νοσηλευθεί σε κώμα για 7 μήνες»

Νέες πληροφορίες για το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Μαρκόπουλο

Νέες πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή του Μαρκόπουλο όπου ο 27χρονος έσβησε στην άσφαλτο μετά από σφοδρή σύγκρουση. Σημειώνεται ότι στο τροχαίο τραυματίστηκε και μία 22χρονη η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με την κατάστασή της να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Φίλος της άτυχης κοπέλας μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στο Mega όπου αποκάλυψε πως ο 27χρονος οδηγός του μοιραίου οχήματος, έχει τρακάρει στο παρελθόν τουλάχιστον 3 φορές.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο 27χρονος είχε νοσηλευθεί σε κώμα επί 7 μήνες έπειτα από την εμπλοκή του σε προηγούμενο τροχαίο.

«Είναι η τρίτη φορά που τρακάρει ο 27χρονος, είχε μείνει επτά μήνες σε κώμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο οικογενειακής φίλος της 22χρονης.

Αναφορικά με την 22χρονη ο οικογενειακός φίλος της ανέφερ:

«Σαν παιδί μου την είχα. Αυτός είχε ξανά τρακάρει πριν καιρό και ήταν με μηχανή, ήταν 7 μήνες σε κώμα. Επανήλθε και είχε ξανά τρακάρει πάλι με μια άλλη κοπέλα, πάλι με αυτοκίνητο και αυτή ήταν η τρίτη. Είχε τρέλα με την ταχύτητα ναι. Είχε τρέλα, είχε γρήγορο αυτοκίνητο. Πολλά λεφτά ο πατέρας του. Την αποτρέπαμε εμείς με αυτόν. Εντάξει, είχε ερωτευτεί τελευταία. Τελευταία είχε μπλέξει με αυτόν και από ό,τι ξέρω είχε τσακωθεί πριν μια εβδομάδα μαζί του και βγήκανε για να τα ξαναβρούν. Έκλαιγε αυτός. Είχανε πάει για φαγητό και στον γυρισμό έγινε αυτό. Δηλαδή, μια εβδομάδα δεν βγαίνανε. Χθες, βγήκανε για να τα βρούνε πάλι και καλά την έπεισε να βγούνε και έγινε αυτό που έγινε».

Η Τροχαία μελετά τον τόπο της σύγκρουσης για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς το αυτοκίνητο που κινούταν στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο Μαρκόπουλο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» πάνω σε κολόνα.

«Δρόμος χωρίς γυρισμό» - Όσα είπε η μητέρα για την υγεία της 22χρονης

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνομένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα οργανά της, Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 22χρονης χορεύτριας.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο 27χρονος συνήθιζε να τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μάλιστα είχε εμπλακεί «κανά δυό φορές» ακόμη τροχαία με πολύ άσχημη κατάληξη. Εκείνη είχε προτρέψει την κόρη της να σταματήσει τις επαφές με τον ασυνείδητο οδηγό, κάτι που είχε συμβεί.

«Θα ξέκοβαν πριν μερικές ημέρες, πρόσφατα τα ξαναβρήκανε και έγινε και το μοιραίο», πρόσθεσε η μητέρα.

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν γύρω στις 23:00 όταν όχημα που εκινείτο επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, με κατεύθυνση προς το Μαρκόπουλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από τον δρόμο, χτύπησε σε στάση λεωφορείου, σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ, στη συνέχεια σε τσιμεντένια ρεύματος, και ακινητοποιήθηκε. Ο 27χρονος οδηγός έτρεχε με ιλλιγιώδη ταχύτητα όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο.

Μάλιστα, η πρόσκρουση από το τροχαίο ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από τα συντρίμμια.