ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι - Αλαλούμ με τον 39χρονο δολοφόνο: Με εντολή εισαγγελέα στο Τζάνειο από το Αττικό

Άγιοι Ανάργυροι - Αλαλούμ με τον 39χρονο δολοφόνο: Με εντολή εισαγγελέα στο Τζάνειο από το Αττικό

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με τη μεταγωγή του 39χρονου δολοφόνου της 28χρονης Κυριακής, στους Αγίους Αναργύρους. 

Ένα απίστευτο σίριαλ εξελίσσεται σχετικά με το θέμα της επιστροφής του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων στις φυλακές Κορυδαλλού μετά το εξιτήριο από το Αττικό και την απόπειρά του να αυτοκτονήσει στην τουαλέτα του κελιού του.

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού δεν υπάρχει το απαραίτητο μόνιτορ για να τον υποστηρίξει, με αποτέλεσμα αρχικά να αποφασιστεί η επιστροφή στο «Αττικόν» κι έπειτα, με εντολή εισαγγελέα, να νοσηλευτεί στο «Τζάνειο».

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Τζανειο σε θάλαμο κρατουμένων ο δολοφονος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 39χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει φτιάχνοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με γάζες που είχε τυλιγμένο στο λαιμό του από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Τελικά από το σφίξιμο του βρόγχου διακόπηκε η ροή του αίματος και το οξυγόνο και έτσι έχασε τις αισθήσεις του.

Στο κελί αυτό βρισκόταν με έναν ακόμη κρατούμενο με παρόμοιο προφίλ και στη συγκεκριμένη πτέρυγα οι κρατούμενοι ελέγχονται από σωφρονιστικό υπάλληλο ανά 10 έως 20 λεπτά.

«Ο 39χρονος μπροστά μας έδειχνε ότι την αγαπούσε», είπε φίλη της 28χρονης Κυριακής

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις μετά τη νέα δολοφονία, όπου μια 28χρονη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της και μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία

Φίλη της Κυριακής μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι «η Κυριακή ήταν ένα αγνό παιδί, γεμάτο όνειρα. Δεν ήθελε να επιβαρύνει ποτέ κανένα γι'αυτό δεν ζήτησε βοήθεια».

«Είχε σπουδάσει παιδαγωγικό, της άρεσε να δουλεύει, ήταν ανεξάρτητη στη ζωή της. Στον έξω κόσμο και σε εμάς ήταν χαρούμενη και ευγενική, δεν καταλάβαινες ότι δεν ήταν καλά. Ήταν ένα αγνό παιδί, γεμάτο όνειρα. Δεν ήθελε να επιβαρύνει ποτέ κανένα γι'αυτό δεν ζήτησε βοήθεια. Τον είχα πετύχει μερικές φορές τον Θανάση, μπροστά μας δεν φαινόταν ότι της φερόταν έτσι, έδειχνε ότι την αγαπούσε», ανέφερε η φίλη της Κυριακής που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της.

«Τις μελανιές δεν τις είχαμε δει, τις είδαμε τώρα από τις φωτογραφίες. Δεν είχα παρατηρήσει ποτέ κάποιο σημάδι, αν είχα δει μελανιά θα τη ρώταγα “τι έχει συμβεί;”. Στη δουλειά της ήταν άψογη, ήταν ένα παιδί που ακόμα και να μην ήταν καλά είχε ένα χαμόγελο», πρόσθεσε.

«Αυτή η ιστορία με γύρισε πίσω. Είχα πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Το 2007 στα όρια της εφηβείας, παράτησα τις σπουδές μου για να είμαι μαζί του, με είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Μπήκα εσωτερική και κοιτούσα κάποια παιδάκια για να ξεφύγω», εξομολογήθηκε η φίλη της Κυριακής.

«Έκανε αυτοτραυματισμούς»

Νωρίτερα o Μιχάλης Γιαννάκος είπε στο Mega ότι ο 39χρονος πραγματοποίησε μια χειριστική απόπειρα αυτοκτονίας για να γλυτώσει την φυλακή.

Γιατρός που στο παρελθόν είχε κουράρει τραύματα του 39χρονου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) στο Mega, όπου ανέφερε:

«Έκανε τραυματισμούς, αυτοτραυματισμούς. Αν θυμάμαι καλά, αυτό που ήρθε σε εμένα ήταν κάτι στο χέρι του. Κάτι είχε κάνει και με πήρε ο πατέρας του και τον βοήθησε. Ας πούμε ότι έριχνε μία γροθιά στο παράθυρο και τραυματιζόταν. Νομίζω μία τέτοια περίπτωση ήταν που ήμασταν μαζί στο ΚΑΤ».

Ο γιατρός μάλιστα μίλησε και για την σχέση που είχε με τον 39χρονο λέγοντας: «Τότε που ήταν στο ΚΑΤ είχε έρθει και την είχα γνωρίσει. Θυμάμαι ένα κορίτσι χαμογελαστό, ωραίο, ευγενικό, που ήταν… Τα πήγαινε πολύ καλά με τον Θανάση».

Ο γιατρός κατέληξε λέγοντας: «Ότι είχε προβλήματα το παιδί, πρέπει να είχε. Άκουγα διάφορα, ότι έπαιρνε ναρκωτικά και τέτοια, αυτά τα άκουγα, ότι ήταν ασταθής χαρακτήρας και αυτό το άκουγα. Αλλά οι γονείς του δεν μου έλεγαν τίποτα».

Δείτε το βίντεο του Mega

Νέα στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση μεταξύ θύματος και θύτη του εν ψυχρώ εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους.

Συνάδελφος του 39χρονου, μιλώντας στο Mega επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η Κυριακή ήταν έγκυος καθώς ο δολοφόνος σε συνομιλία που είχαν όταν του ζήτησε δουλεία του είχε πει ότι θα αρραβωνιαζόταν και πως περιέμεναν παιδάκι.

«Όταν με πήραν οι φίλοι μου και μου λένε ‘ρε συ ο Θανάσης’, λέω: ‘εντάξει, αυτός έχει ημερομηνία λήξης, σίγουρα θα αυτοκτονήσει’, γιατί ξέρω την αγαπούσε την Κυριακή. Η Κυριακή ήταν ένα χρυσό κορίτσι, τον ακολουθούσε, την έπειθε, μάλωναν», ανέφερε αρχικά ο συνάδελφος του 39χρονου.

Στην πορεία περιέγραψε ένα γεγονός που θυμήθηκε:

«Με παίρνει πριν δύο χρόνια, ή τρία δε θυμάμαι, μου λέει ‘μάστορα, αν έχεις δουλειά’, του λέω ‘ρε συ έχεις σοβαρευτεί;’, μου λέει ‘έχω σοβαρευτεί, αρραβωνιάζομαι με την Κυριακή, θα κάνουμε και ένα παιδάκι. Μου είχε δώσει την εντύπωση να καταλάβω ότι ήταν έγκυος».

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο συνάδελφος του 39χρονου δράστη, γνώριζαν και το φύλο του μωρού, «μου είχε πει και κορίτσι».

«Εγώ εύχομαι να μην πεθάνει, να του δώσει ο Θεός άλλα 100 χρόνια, με αναπηρία 95% στον εγκέφαλο και το άλλο 5% να είναι εφιάλτες στα όνειρα του», δήλωσε κλείνοντας ο πρώην συνάδελφος του 39χρονου.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε η ίδια εκπομπή, στο πολύ υψηλό 1,10 g/l ήταν η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του δολοφόνου της Κυριακής, όταν διέπραξε το έγκλημα. Σύμφωνα με αποκάλυψη του Mega, ο δράστης όταν την ακολούθησε ήταν μεθυσμένος και στη συνέχεια τη σκότωσε με το μαχαίρι.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, από τις τοξικολογικές εξετάσεις προκύπτει επίσης ότι ο 39χρονος είχε καταναλώσεις επίσης υπερβολικά μεγάλη δόση χαπιών, με ηρεμιστική δράση. Σε συνδυασμό με το αλκοόλ, αυτά έχουν μεγαλύτερη επίδραση στον οργανισμό. Ξεκαθαρίζεται πάντως ότι τα χάπια αυτά είναι κατασταλτικά και όχι διεγερτικά.

Πρώην εργοδότης του ζευγαριού: «Τον υπερασπιζόταν αλλά τον φοβόταν»

Στο Mega μίλησε και ένας κοινός πρώην εργοδότης του ζευγαριού, στον οποίο δούλευαν μαζί την περίδοδο της καραντίνας.

«Δούλευε σε μένα την περίοδο του κορωνοϊού και όλο έλειπε. Μία ερχόταν, την άλλη δεν ερχόταν. Ποτέ δε μου είπε ότι είχε ψυχιατρικά προβλήματα, ούτε ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Όταν άκουσα στην εκπομπή σας ότι για 2 – 3 μέρες είχε μπει στο ψυχιατρείο, κοίταξα τις ημερομηνίες και είδα ότι ήταν οι μέρες που έλειπε από τη δουλειά. Μου έλεγε ότι ήταν στο χωριό και δεν μου σήκωνε τα τηλέφωνα», ανέφερε αρχικά ο πρώην εργοδότης του ζευγαριού και συνέχισε λέγοντας ότι στην πορεία χρειάστηκε να απομακρύνει και τους δύο από την εργασία, με την πρόταση όμως να επιστρέψει η Κυριακή όποτε το επιθυμεί, με την ίδια να αρνείται την πρόταση αυτή.

«Μετά από ένα διάστημα άρχισε να μου ‘κάνει νερά’ και παρέσυρε και την Κυριακή. Και όντως τους έδιωξα και τους δύο γιατί έλειπαν συνεχώς. Μια αρρώσταινε αυτός και δεν ερχόντουσαν. Δέκα μέρες μετά την απόλυση, τηλεφώνησα στην Κυριακή και είπα ‘η πόρτα είναι ανοιχτή για σένα, όχι για τον Θανάση’. Και μου λέει ‘σας ευχαριστώ πολύ, αλλά θα επιστρέψω μόνο αν έρθει μαζί και ο Θανάσης’. Τον υπερασπιζόταν αλλά και τον φοβόταν».

Και κατέληξε: «Δεν ήταν στα καλά του. Δε συμπεριφερόταν καλά στους πελάτες. Ούτε στους συναδέλφους του, μιλούσε συνεχώς άσχημα. Έκαναν παράπονα, ένας μάλιστα μου είπε ‘αυτός έχει διπολική διαταραχή’ και δεν το έψαξα παραπάνω. Τους απέλυσα και τους δύο».

Υπό την επήρρεια μέθης την τραγική νύχτα

Υπό την επήρρεια μέθης ήταν ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής, όταν διέπραξε το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους

1,10 g/l ήταν η ποσόστητα αλκοόλ στο αίμα του δολοφόνου της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, όταν διέπραξε το έγκλημα.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του Mega, ο δράστης όταν την ακολούθησε ήταν μεθυσμένος και στη συνέχεια τη σκότωσε με το μαχαίρι.

Δείτε τα νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα που παρουσιάστηκαν:

Σχετικές ειδήσεις