ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης - «Είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση»

Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης - «Είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση»

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωή της δίνει η 22χρονη που ενεπλάκη στο φονικό τροχαίο στο Μαρκόπουλο.

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 22χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική μετά το φονικό τροχαίο στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου.

«Το παιδί είναι σε μία πολύ σοβαρή κατάσταση, είναι όμως είναι σταθερή η κατάσταση. Όλα καλά θα πάνε, αυτό είναι το πιστεύω μου. Το κοριτσάκι αυτό έχει πείσμα, έχει δυνατό οργανισμό», τόνισε η μητέρα της νεαρής κοπέλας.

«Προσεύχεται για το παιδί μου πολύς κόσμος. Τους ευχαριστώ όλους», είπε η μητέρα μιλώντας στην εκπομπή Live News

Παράλληλα, έκανε έκκληση οι οδηγοί να κινούνται με προσοχή και να σκέφτονται τους ανθρώπους που τους αγαπάνε. «Είναι αγωνίστρια. Έχει δώσει πολλές παραστάσεις και προετοιμάζεται να κλέψει μια παράσταση ακόμα», καταλήγει η μητέρα.

Θρήνος για τον 27χρονο οδηγό

Στο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο 27χρονος οδηγός του πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου, το οποίο έπεσε σε στάση λεωφορείου, την ξήλωσε και στη συνέχεια έπεσε σε δύο κολόνες πριν τελικά ακινητοποιηθεί. Όπως έγινε γνωστό, τόσο ο οδηγός, όσο και η 22χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Το νεαρό κορίτσι είχε σχέση με τον 27χρονο τους τελευταίους έξι μήνες. Το βράδυ της Δευτέρας είχαν βγει για να συζητήσουν. Λίγες μέρες νωρίτερα είχαν τσακωθεί και ο 27χρονος προσπαθούσε να τα ξαναβρεί μαζί της.

Οικογενειακός φίλος ανέφερε: «Τελευταία είχε μπλέξει με αυτόν και από ό,τι ξέρω είχε τσακωθεί πριν μια εβδομάδα μαζί του και βγήκανε για να τα ξανά βρουν. Έκλαιγε αυτός. Είχανε πάει για φαγητό και στον γυρισμό έγινε αυτό. Δηλαδή, μια εβδομάδα δεν βγαίνανε. Χθες, βγήκανε για να τα βρούνε πάλι και καλά την έπεισε να βγούνε και έγινε αυτό που έγινε».

Η μητέρα του κοριτσιού είχε μάθει για τα προηγούμενα τροχαία που είχε ο 27χρονος. Φοβόταν. Έλεγε στην κόρη της να προσέχουν πολύ. Δεν γνωρίζει αν εκείνο το βράδυ, φορούσαν ζώνη.

«Αυτός είχε ξανά τρακάρει πριν καιρό και ήταν με μηχανή, ήταν 7 μήνες σε κώμα. Επανήλθε και είχε ξανά τρακάρει πάλι με μια άλλη κοπέλα πάλι με αυτοκίνητο και αυτή ήταν η τρίτη. Είχε τρέλα με την ταχύτητα ναι. Είχε τρέλα, είχε γρήγορο αυτοκίνητο. Πολλά λεφτά ο πατέρας του», επεσήμανε ο οικογενειακός φίλος.