ΕΛΛΑΔΑ

Σύμη: Συγκλονίζει η απόπειρα βιασμού 32χρονης – Ο δράστης υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης

Σύμη: Συγκλονίζει η απόπειρα βιασμού 32χρονης – Ο δράστης υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης

Σύμη: Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση απόπειρα βιασμού μιας ιδιοκτήτριας ενός μπαρ από έναν 30χρονο αλλοδαπό που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ στη Σύμη.

Η γυναίκα του λέει ευθέως πως θέλει να μείνει μακριά της όσο προσπαθεί με τα χέρια της να τον απωθήσει. Η ένταση της φωνής της ανεβαίνει όσο βλέπει πως εκείνος είναι ικανός για όλα.

Ο άνδρας όχι μόνο δεν καταλαβαίνει από φωνές, αλλά δεν πτοείται ούτε όταν τον ενημερώνει πως τον καταγράφει κάμερα.

Οι κραυγές της γυναίκας που παλεύει είναι ανατριχιαστικές. Έντρομη η 32χρονη προσπαθεί με το χέρι της να φτάσει το πόμολο της πόρτας, όσο εκείνος την κρατά σφιχτά και της λέει ασυναρτησίες. Με φωνές και κλωτσιές στην πόρτα πασχίζει να ειδοποιήσει την γειτονιά.

«Όταν ήμουν πεσμένη μου έδινε χαστούκια, το κεφάλι μου κάποια στιγμή το χτύπησα στην φωλιά της πυροσβεστικής. Εγώ έχανα τις αισθήσεις μου οπότε είχα κάποια κενά μετά. Με φιλούσε ενώ ήμουν λιπόθυμη… Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι άλλο. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε», είπε το θύμα της επίθεσης.

Ο 30χρονος δύο μέρες μετά το απίστευτο περιστατικό μιλά στο Mega. Παραδέχεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που άλλωστε που φαίνεται από τις κινήσεις και τον βηματισμό του, ενώ μετά βίας κρατά την ισορροπία του.

«Ζητώ συγγνώμη για ό,τι συνέβη. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν θυμάμαι τίποτα. Είμαι οικογενειάρχης, έχω ένα μικρό παιδί και σε καμία περίπτωση δεν αποπειράθηκα να βιάσω την κοπέλα», ανέφερε ο 30χρονος.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν πάντως είναι εκείνες της ασέλγειας, της παράνομης κατακράτησης και της αντίστασης κατά της αρχής.

Ο 30χρονος αλβανικής καταγωγής είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί 1 έτους. Είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου και βρέθηκε στη Σύμη για μια δουλειά. Μόλις σχόλασε πήγε στο μαγαζί της 32χρονης αρχικά να πιει καφέ και στη συνέχεια να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Εντυπωσιακό είναι πως ο δράστης ενώ σήμερα δηλώνει κενά μνήμης, συνέχισε να έχει επιθετική συμπεριφορά και προς τους Αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.