ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Συναγερμός στην Κηφισιά – Άνθρωπος χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο IX

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Συναγερμός στην Κηφισιά – Άνθρωπος χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο IX

Θρίλερ επικράτησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (13/04) στην Πλατεία Ελαιών στην Κηφισιά, έπειτα από ειδοποίηση των Αρχών για άνθρωπο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς τις αισθήσεις του.

Στιγμές ανησυχίας έζησαν πολίτες που βρίσκονταν αργά το απόγευμα του Σαββάτου (13/04) στην Πλατεία Ελαιών στην Κηφισιά, λόγω ενός… περίεργου –όπως απεδείχθη στη συνέχεια– περιστατικού έξω από κεντρικό σούπερ μάρκετ.

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στο σημείο και σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα, στον χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ, εντοπίσθηκε ένας άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, προκαλώντας σοκ σε μία γυναίκα που προσέγγισε το όχημα προκειμένου να ενημερώσει τον οδηγό να μετακινηθεί, διότι την εμπόδιζε.

Μαρτυρίες κατοίκων για το συμβάν στο Newsbomb.gr:

Παρά τις επίμονες προσπάθειες της γυναίκας, η οποία χτυπούσε επανειλημμένα το τζάμι του –αναίσθητου– οδηγού, δεν υπήρξε ανταπόκριση, ενώ στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με κόσμο να έχει μαζευτεί στο σημείο και να αναρωτιέται τι συνέβη. Αμέσως εκλήθησαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με άνδρες που επιχείρησαν, να σπάζουν το τζάμι και να απεγκλωβίζουν τον άνδρα.

Ύστερα από μερικά λεπτά, εκείνος συνήλθε και είπε στους διασώστες πως «είμαι καλά, είμαι εντάξει», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο Newsbomb.gr.

Φωτογραφίες του Newsbomb.gr από το σημείο του συμβάντος: