ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: «Έχουν γκρεμιστεί τα πάντα» - Συγκινεί ο πατέρας του

Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: «Έχουν γκρεμιστεί τα πάντα» - Συγκινεί ο πατέρας του

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 57 άτομα για την δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη

Ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη, του αδικοχαμένου αστυνομικού στου Ρέντη που σκοτώθηκε από τη ρίψη φωτοβολίδας σε παιχνίδι του Ολυμπιακού έξω απότο γήπεδο βόλει του Ρέντη, μίλησε στις κάμερες για τον γιο του και την απώλεια που βιώνει καθημερινά, προκαλώντας συγκίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη μίλησε με υπερηφάνεια για τον αδικοχαμενο αστυνομικό αλλά και για την αντιμετώπιση και τις σχέσεις που έχει με το Σώμα: «Έχασα έναν γιο, έναν ήρωα, απέκτησα μια άλλη οικογένεια τη διμοιρία μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση που βιώνει, η οποία θα του είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει: «Έχουν γκρεμιστεί τα πάντα, υπάρχει μια γωνία και εκεί εχουμε κουρνιάσει».

Πάντως το μήνυμα που ήθελε να περάσε μιλώντας στους δημοσιογράφους είναι: «Να μην υπάρξει άλλος Γιώργος».

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής σε 57 συλλήψεις έχουν προχωρήσει οι άνδρες της Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια ογκωδέστατη δικογραφία που περιλαμβάνει περισσότερους από 150 κατηγορούμενους.

Τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει έρευνες σε δεκάδες σπίτια αλλά και χώρους που σχετίζονται με άτομα που εμπλέκονται με το οπαδικό κίνημα, ενώ οι 57 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα για να τους αποδοθούν κατηγορίες.

Αναφορικά με τις συλλήψεις αυτές ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη ανέφερε πως περιμένει να δει τα αποτελέσματα και τις αποφάσεις που θα παρθούν.