ΕΛΛΑΔΑ

Ωρωπός: «Γιατί κολλάς μαγκιές, μου είπαν και με μαχαίρωσαν» - «Σπάει» τη σιωπή του ο 15χρονος

Ωρωπός

«Ήρθε να με ξαναχτυπήσει αλλά τον έσπρωξα και έπεσε. Μου είπε ένας φίλος μου πως με είχε μαχαιρώσει», ανέφερε ο 15χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης στον Ωρωπό 

Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων, με έναν τραυματία, έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου (20/4) στην περιοχή του Ωρωπού.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σε γήπεδο εντός του ΕΠΑΛ Ωρωπού, όπου μετά από διαπληκτισμό ο 15χρονος επιτέθηκε στον άλλο ανήλικο με αναδιπλούμενο μαχαίρι τραυματίζοντας στο αριστερό μπράτσο.

«Δεν κατάλαβα κάτι εκείνη τη στιγμή. Ήρθε να με ξαναχτυπήσει αλλά τον έσπρωξα και έπεσε. Μου είπε ένας φίλος μου πως με είχε μαχαιρώσει», ανέφερε στο MEGA ο 15χρονος.

Όλα άρχισαν το βράδυ του Σαββάτου στον Ωρωπό. Όπως λέει στο MEGA το θύμα της επίθεσης, οι μαχαιριές δεν έγιναν για ένα μπουφάν αλλά συνέβησαν στο περιθώριο ενός αγώνα:

Αυτά έγιναν στο περιθώριο αγώνα που ο μικρός έπαιζε: «Είχαμε πάει να παίξουμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου και είχα πάει να πιω νερό. Όταν γύρισα, ήρθε ένα παιδί και μου λέει ‘’γιατί κολλάς μαγκιές. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα, φύγε θέλω να παίξω. Μου είπε εάν θέλω να βγάλει μαχαίρι και μου το έδειξε».

Η μητέρα του 15χρονου, μιλώντας στο MEGA, αναφέρει: «Πήγα και μου είπαν πως τον μαχαίρωσαν». Μάλιστα, οι γονείς του 15χρονου ζητούν δικαιοσύνη ενώ εκείνος προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ.

Μάλιστα, ο ίδιος συμπληρώνει: «Είναι καλά το χέρι μου. Το παιδί το γνώρισα φατσικά γιατί τον έβλεπα και άλλες φορές εκεί για να παίξει. Μερικές αντιπαραθέσεις πάνω στο παιχνίδι είχαμε μόνο. Δεν μπορώ να απαντήσω με ακρίβεια αλλά πιστεύω πως υπάρχουν πολλά παιδιά που κυκλοφορούν με μαχαίρια. Συνήθως τα έχουν για να φοβίσουν τους άλλους».