ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Αγωνία για την εξαφάνιση 43χρονου από το Μακροχώρι- «Φοβάμαι ότι δεν ζει», λέει η μητέρα του

Βέροια: Αγωνία για την εξαφάνιση 43χρονου από το Μακροχώρι- «Φοβάμαι ότι δεν ζει», λέει η μητέρα του

Συναγερμός έχει σημάνει στη Βέροια για την εξαφάνιση ενός 43χρονου άνδρα από το Μακρυχώρι Βέροιας.

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 43χρονου Νίκου Καραπουναρλίδη στη Βέροια τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 18 Απριλίου. Μετά από αίτημα της οικογένειάς του, το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Μissing Alert για την εξαφάνιση του 43χρονου.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η μητέρα του 43χρονου αγνοούμενου μίλησε στο Mega όπου ανέφερε πως ο Νίκος πήγε κανονικά στη δουλειά του εκείνη την ημέρα, ωστόσο τα ίχνη του ύστερα χάθηκαν.

«Την Πέμπτη πήγε κανονικά στη δουλειά του και από εκείνη την ημέρα εξαφανίστηκε ο Νίκος. Εγώ λέω ότι δεν ζει ο Νίκος μου. Το στίγμα έδειξε Χαλκηδόνα και εγώ φοβάμαι μήπως εκεί κάτι έγινε και του κάνανε κακό γιατί στο νοσοκομείο δεν υπάρχει πουθενά. Ποιον να βάλω να ψάξει; Είπα στην ασφάλεια. Τι άλλο να κάνω; Δεν ξέρω και εγώ τα έχω χαμένα», σημείωσε η μητέρα του 43χρονου τονίζοντας στη συνέχεια:

«Το στίγμα το έδειξε στη Χαλκηδόνα, κινητό δεν βρήκανε όμως. Το κινητό του χτυπούσε δύο μέρες. Την Παρασκευή το βράδυ το κινητό σταμάτησε. Δεν είχε αυτοκίνητο. Με ΚΤΕΛ πρέπει να έφυγε. Ποιος ξέρει; Τον είδανε σε μια στάση που περίμενε το λεωφορείο. Δεν πήγε στα ΚΤΕΛ να πάρει το λεωφορείο».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος έχει ύψος 1.90 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φούτερ, χακί παντελόνι και μαύρο μπουφάν. Φέρει τατουάζ – σταυρό στον αυχένα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικές ειδήσεις