ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: «Φρακαρισμένος» ο Κηφισός - Καθυστερήσεις σε κεντρικές αρτηρίες

Κίνηση τώρα: «Φρακαρισμένος» ο Κηφισός - Καθυστερήσεις σε κεντρικές αρτηρίες

Κίνηση στους δρόμους: Δύσκολη ημέρα η σημερινή για τους οδηγούς - Πού παρατηρούνται οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις - Ποιούς δρόμους να αποφύγετε

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής καθώς για μία ακόμη ημέρα παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις σε μεγάλες κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.

«Φρακαρισμένος» είναι ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα στο μεγαλύτερο τμήμα του. Συγκεκριμένα, στην κάθοδο που εντοπίζετυαι το μεγαλύτερο πρόβλημα η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Λυκόβρυσης έως και το ύψος της Πέτρου Ράλλη. Αντίστοιχα στην άνοδο στο ρεύμα προς Λαμία τα προβλήματα ξεκινούν από το ύψος τηε Πειραιώς έως και την Ν. Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις επίσης παρατηρούνται στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη Βασ. Σοφίας, στην Καλλιρόης, στη Βασ. Κωνσταντίνου, στη Σταδίου, στην Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα), καθώς επίσης και στην Περιδερειακή Καρέα προς Ηλιούπολη.

Δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους του Λεκανοπεδίου λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα:

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα:

  • 10΄-15΄ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα
  • 10΄-15΄ στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.

Σχετικές ειδήσεις