ΕΛΛΑΔΑ

Λευκός Πύργος: «Πήγες να βρεις τη μαμά;» - Συγκλονίζει η αδερφή του 34χρονου που έπεσε στο κενό

Αντώνης Αποστολάκης
creta24.gr

Η αδερφή του Έλενα τον αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα. «Πήγες να βρεις τη μαμά; Αδερφέ μου, Ντόντο μου, καλό ταξίδι», έγραψε

To τελευταίο «αντίο» στον 34χρονο Αντώνη Αποστολάκη, ο οποίος τη Δευτέρα έπεσε από τον Λευκό Πύργο, είπαν συγγενείς και φίλοι.

Ο 34χρονος Αντώνης έπαιζε ποδόσφαιρο. Ωστόσο, έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα που του είχε συμβεί εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο. Πριν από μερικά χρόνια έχασε τη μητέρα του.

Η αδερφή του Έλενα τον αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα. «Πήγες να βρεις τη μαμά; Αδερφέ μου, Ντόντο μου, καλό ταξίδι», έγραψε.

Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό στον Λευκό Πύργο

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές δείχνουν πως ο 34χρονος, με καταγωγή από την Κρήτη, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μνημείου, που δείχνει τη στιγμή κατά την οποία ο 34χρονος έπεσε στο κενό.

Στο επίμαχο βίντεο φαίνεται ο Αντώνης Αποστολάκης να βρίσκεται μόνος του στο σημείο και να παίρνει φόρα, περνώντας πάνω από το προστατευτικό κάγκελο, να πέφτει στο κενό.