ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Χαμός στα δικαστήρια σε δίκη με συνήγορο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου– Φυγαδεύτηκε η πρόεδρος

Βόλος: Χαμός στα δικαστήρια σε δίκη με συνήγορο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου– Φυγαδεύτηκε η πρόεδρος

Βόλος: Φυγαδεύτηκε η πρόεδρος του δικαστηρίου – Προσήχθη και πολίτης από τους αστυνομικούς

Κακός χαμός στον Βόλο σε δίκη δύο πολιτών με συνήγορο υπεράσπισης την Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς η πρόεδρος αναγκάστηκε να φύγει με τη συνοδεία αστυνομικών.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κ. Κωνσταντοπούλου εμπόδιζε την πρόεδρο της έδρας να φύγει φωνάζοντας «Δεν μπορείτε να δίνετε εντολές στον διάδρομο».

Ως αποτέλεσμα παρενέβη η αστυνομία και συνοδεία αστυνομικών φυγάδευσε την πρόεδρο στο γραφείο της.

Συγκεντρωμένοι πολίτες που παρέμεναν στο χώρο των δικαστηρίων φώναζαν «αίσχος αίσχος» ενώ αστυνομικοί προσήγαγαν έναν πολίτη και τον οδήγησαν στο κρατητήριο.

Μάλιστα, στη συνέχεια η κ. Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να υποδείξει στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στο κρατητήριο, όπου κρατείται με εντολή πολίτης, και να τραβήξουν φωτογραφίες.

Λίγο νωρίτερα η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε μεταξύ άλλων την πρόεδρο ότι προσπάθησε να μην υπάρχει υπεράσπιση των κατηγορουμένων, αλλά και πως «εξόντωσε» τον έναν μάρτυρα, ο οποίος έπαθε έμφραγμα.

Επίσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την πρόεδρο ότι παρανομεί και ότι υπαγορεύει στον Γραμματέα το τι να γράψει στα πρακτικά, ενώ πολίτες που βρίσκονταν στο ακροατήριο, προσέγγισαν την έδρα προκειμένου να δουν το βίντεο από το Δημοτικό Συμβούλιο. Παράλληλα, η πρόεδρος ζήτησε από τους αστυνομικούς να πάρουν το κινητό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, διότι η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» την έβγαζε φωτογραφίες.

Με πληροφορίες από e-thessalia.gr, volosday.gr