ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη νεαρού με ναρκωτικά και αναδιπλούμενο ξυράφι πλησίον του ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη νεαρού με ναρκωτικά και αναδιπλούμενο ξυράφι πλησίον του ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Ο 32χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακινητοποίηασν και του πέρασαν χειροπέδες

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός νεαρού αλλοδαπού κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, κοντά στο πανεπιστημιακό campus. Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 32χρονο άνδρα, εντόπισαν μία συσκευασία κάνναβης 15 γραμμαρίων, καθώς επίσης και ένα αναδιπλούμενο ξυράφι, πρόσφορο για άμυνα αλλά και επίθεση.

Μόλις ο νεαρός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς έτρεξε προς αντίθετη κατεύθυνση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ όταν ακινητοποιήθηκε, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, όπως και κατά την παραμονή του στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.: «[…] πρωινές ώρες χθες (12-05-2024) πλησίον του Α.Π.Θ., από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διότι στην κατοχή του βρέθηκε (1) αυτοσχέδια συσκευασία κάνναβης, συνολικού βάρους (15,55) γραμμαρίων και (1) αναδιπλούμενο ξυράφι, πρόσφορο για άμυνα και επίθεση. Σημειώνεται ότι ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ κατά την ακινητοποίηση του προέβαλε σθεναρή αντίσταση, όπως και κατά την παραμονή του στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προκαλώντας με τον τρόπο αυτό διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της Υπηρεσίας».

Σχετικές ειδήσεις