ΕΛΛΑΔΑ

Ερμής Καραγιάννης: Βουτιά θανάτου στο κενό έκανε ο 22χρονος

Ερμής Καραγιάννης: Βουτιά θανάτου στο κενό έκανε ο 22χρονος

Ερμής Καραγιάννης: Ο 22χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Πέμπτη

Βουτιά θανάτου έκανε την περασμένη Πέμπτη ο νεαρός πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο 22χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και την περασμένη Πέμπτη έβαλε τέλος από τη ζωή του πηδώντας στο κενό.

Πιο συγκεκριμένα, η φίλη του, Ρένια Τσακίρη, μίλησε με τρομερή θλίψη για τον θάνατο του καρδιακού της φίλου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο ίδιος αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη. Το μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM ζούσε με τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

«Αυτοκτόνησε την μέρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός και προκρίθηκε, την περασμένη Πέμπτη. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Έκανε κάποιους φίλους του delete από το Instagram, και κάποιους άλλους block. Σαν να μας λέει αυτό ήταν, τέλος. Δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό.

Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γεμίζει τίποτα, δεν είχε νόημα η ζωή του. Δεν μπορούσε να βρει σύντροφο, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Δεν περιμέναμε ποτέ να έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του…» αποκάλυψε η φίλη του Ερμή Καραγιάννη.

«Δεν είχα καταλάβει ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο»

Λίγο αργότερα η Ρένια Τσακίρη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», αναφέροντας ότι τίποτα από τη συμπεριφορά του δεν προμήνυε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, το περιβάλλον του Ερμή Καραγιάννη, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Περιέγραψε τη συμπεριφορά που είχε ο Ερμής Καραγιάννης το τελευταίο διάστημα, λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Στη συνέχεια ανέφερε τα εξής: «Τον τελευταίο καιρό κάναμε πολλή παρέα, εννοείται ότι γνώριζα τα προσωπικά του. Μια ήταν καλά, μία δεν ήταν καλά, όπως όλοι μας. Δεν μου έδειξε κάτι παραπάνω για να καταλάβω ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχουμε πάθε όλοι σοκ. Τελευταία φορά τον είχα δει πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη. Τα συζητήσαμε και επιστρέψαμε σπίτια μας» και πρόσθεσε ότι ο Ερμής Καραγιάννης δεν είχε δουλειά, ενώ είχε εκφράσει το άγχος του για το πότε θα πετύχαινε ως μοντέλο.

Η Ρένια Τσακρή σχολίασε ότι: «Δεν δούλευε, έκανε κάποια διαφημιστικά και τέτοιες δουλειές. Είχε πολλά παράπονα του τύπου “Πότε θα βρω εγώ το νόημα της ζωής;” “Πότε θα πετύχω αυτά που θέλω;”. Είχε μεγαλώσει στη Βούλα και μετά μετακόμισε με τον μπαμπά του στο κέντρο της Αθήνας. Είχαν καλή σχέση με τον μπαμπά του και γι’ αυτό επέλεξε να μείνει και με αυτόν».

Τέλος, η φίλη του μοντέλου, περιέγραψε πώς έμαθα ότι ο Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε. Σχετικά με αυτό, ανέφερε: «Εγώ το έμαθα με έναν άκυρο τρόπο, γιατί έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram από μια κοπέλα η οποία με ρωτούσε αν τα έμαθα. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Πήρα τηλέφωνο αυτή την κοπέλα, ήταν από το χωριό του το Καρπενήσι, όπου είχε πάει και το Πάσχα. Εκείνη δεν τον είχε δει στις γιορτές, δεν έβγαινε έξω. Το έμαθε όταν της το ανακοίνωσε ο θείος του Ερμή».

«Έγινε όταν πέρασε ο Ολυμπιακός. Μια εβδομάδα πριν. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Μας έκανε κάποιους φίλους του delete και κάποιους block. Αλλά δεν μας πέρασε από το μυαλό. Μας έλεγε δεν έχει νόημα η ζωή μου, δεν μπορώ να βρω σύντροφο. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα έφτανε στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε. Έμενε με τον μπαμπά του. Προσπάθησε ο μπαμπάς του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος... ένιωσε γαλήνη ότι το έκανε. Δεν δούλευε», πρόσθεσε.

Η οντισιόν του 22χρονου που αυτοκτόνησε από το GNTM 3

Τον Ερμή Καραγιάννη γνωρίσαμε στα 19 του έτη μέσω μιας οντισιόν του στο GNTM3, αλλά και λίγο νωρίτερα καθώς είχε λάβει μέρος στο trailer του Big Brother μερικούς μήνες πριν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερμής στο διαφημιστικό βίντεο του Big Brother κρατούσε στα χέρια του ένα άγριο πτηνό, κάτι που σχολίασε και κατά τη διάρκεια της οντισιόν του στο GNTM.

«Με έχετε δει στο trailer ενός ριάλιτι. Που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι» είχε πει χαρακτηριστικά ο Ερμής.

Η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός θέλησαν να δώσουν μια ευκαιρία στο νεαρό αγόρι με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όμως η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης, αρνήθηκαν να τον στείλουν στην επόμενη φάση.

Η οντισιόν του Ερμή Καραγιάννη στο GNTM:

Σχετικές ειδήσεις