ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Σπάει» τη σιωπή της η 55χρονη που την κλείδωσε ο γαμπρός της στο υπόγειο

Θεσσαλονίκη: «Σπάει» τη σιωπή της η 55χρονη που την κλείδωσε ο γαμπρός της στο υπόγειο

Το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη είχε προβλήματα στις σχέσεις του - Η κοπέλα πήγε στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας με τον σύζυγο να εκνευρίζεται και να αποφασίζει να κλειδώσει την πεθερά του στο υπόγειο.

«Κατέβηκα να κάνω κάποια πράγματα λειτουργικό υπόγειο και πέρασα πολύ δύσκολες ώρες . Τελευταία έχουμε μια τεταμένη ατμόσφαιρα κατάσταση στο σπίτι και νομίζει ότι επηρεάζω την κόρη μου»

Πλέον όπως ανέφερε η γυναίκα οι σχέσεις έχουν αλλάξει.

Η δικηγόρος της 55χρονης γυναίκας μίλησε στο Live News και ανέφερε το ιστορικό του ζευγαριού που οδήγησε στην επιθετική συμπεριφορά του γαμπρού προς την πεθερά του.

«Ήταν νέο ζευγάρι με παιδί πέντε ετών. Η οικογένεια της κοπέλας έχει παραχωρήσει ένα διαμέρισμα ιδιόκτητο σε μια περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, εκεί έμενα το νεαρό ζευγάρι. Η σύζυγος ήταν εξαρτημένη οικονομικά από τον σύζυγο και εκείνος ήταν χειριστικός»

«Η κοπέλα τον Σεπτέμβριο του 2023 βρήκε δουλειά και αυτό δεν άρεσε στον σύζυγο και άρχισαν τα προβλήματα. Έγινε δύστροπος και ακόμα πιο χειριστικός. Τον Οκτώβριο του 2023 πήγαν για συναινετικό διαζύγιο και με τη συνεισφορά δικηγόρων αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους»

«Τη Μεγάλη Εβδομάδα υπήρξε ένα έντονο επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι και έφτασε η κοπέλα να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και μετά στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας. Αυτό δυναμίτισε και για εκδικητικούς λόγους έκλεισε ο γαμπρός την πεθερά στο υπόγειο»