ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Νέα υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένης - Πώς της απέσπασαν 42.000 ευρώ

Κοζάνη: Νέα υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένης - Πώς της απέσπασαν 42.000 ευρώ

Η ηλικιωμένη γυναίκα που εξαπατήθηκε παρέδωσε 80 χρυσές λίρες Αγγλίας, συνολικής χρηματικής αξίας περίπου 32.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ και 1 χρυσή αλυσίδα χρηματικής αξίας περίπου 100 ευρώ

Μια υπόθεση απάτης σε βάρος 86χρονης στην Κοζάνη εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης

Πιο συγκεκριμένα, η απάτη είχε τελεστεί στις αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους και η 86χρονη κατήγγειλε πως άγνωστο άτομο της πλησίασε με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενικού της προσώπου σε τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό πεζού ατόμου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που εξαπατήθηκε παρέδωσε 80 χρυσές λίρες Αγγλίας, συνολικής χρηματικής αξίας περίπου 32.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ και 1 χρυσή αλυσίδα χρηματικής αξίας περίπου 100 ευρώ. Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 42χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στoν Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.