ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: «Μάνα, σκότωσα άνθρωπο» - Tα συγκλονιστικά πρώτα λόγια του κτηνοτρόφου στην μητέρα του

Κιλκίς: «Μάνα, σκότωσα άνθρωπο» - Tα συγκλονιστικά πρώτα λόγια του κτηνοτρόφου στην μητέρα του

Κιλκίς: Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του κτηνοτρόφου  στην μητέρα του μετά το φονικό

Στο Star μίλησε η μητέρα του 54χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο ληστή της μονάδας του το περασμένο βράδυ (20/5), στις μουριές του Κιλκίς.

«Πήγανε τέσσερα άτομα, με τα τσεκούρια στο χέρι. Δεν ήξεραν ότι ο γιος μου κοιμάται στο μαντρί. Πήγαν να σπάσουν την πόρτα και να μπουν μέσα να κλέψουν. Όταν τους είδε ο γιος μου, εκείνοι φώναζαν. Τότε, είχε το όπλο μαζί του γιατί είναι στην ερημιά. Νόμιζαν ότι τα λεφτά τα είχε στο μαντρί. Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν. Τότε έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε. Κοιμόταν εκεί γιατί του έκλεβαν τα ζώα», ανέφερε η μητέρα μιλώντας στο Star, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Με πήρε και μου είπε “Μάνα, σκότωσα άνθρωπο“. Πήρε την αστυνομία και τους είπε τι έγινε».

Το χρονικό

Το 45χρονο θύμα πήγε σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του δράστη με 3 ακόμα άτομα, οι δύο ήταν φίλοι του και ο τρίτος ήταν γιος του ενός. Αποπειράθηκαν να παραβιάσουν πόρτα δωματίου όπου βρισκόταν ο δράστης, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία του.

Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την παρουσία ατόμων που προσπαθούν να παραβιάσουν την πόρτα , από το εσωτερικό του χώρου έβαλε προς το μέρος τους με το κυνηγητικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το θύμα.

Μετά τους πυροβολισμούς όλοι μαζί τράπηκαν σε φυγή με το ίδιο όχημα που είχαν φτάσει στο χώρο κι ένας εξ αυτών ενημέρωσε τηλεφωνικά την αστυνομία για το συμβάν. Το θύμα μεταφέρθηκε από τους υπόλοιπους στο σπίτι του όπου και κατέληξε.

Προανάκρισή ενεργεί το Τ.Α. Κιλκίς. ενώ τόσο ο 54χρονος όσο και τα άτομα που ήταν μαζί με τον 45χρονο, συνελήφθησαν.