Δείπνο….Βερσαλλιών για αριστερούς με χαβιάρι και μπλε καβούρι – Η ανάρτηση Άρη Σπηλιωτόπουλου

Ο συνεργαζόμενος, πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, στρατηγικός αναλυτής Άρης Σπηλιωτόπουλος βρέθηκε σε πολυτελές δείπνο
Δείπνο….Βερσαλλιών για αριστερούς με χαβιάρι και μπλε καβούρι – Η ανάρτηση Άρη Σπηλιωτόπουλου
1'

Η ζωή είναι ωραία όταν την μοιράζεσαι με φίλους και εκλεκτό φαγητό και μια...εσάνς αριστεροσύνης.

Σε μια εποχή που η ακρίβεια «μαστιγώνει» τα νοικοκυριά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης την έχουν σηκώσει σαν επικριτικό φλάμπουρο κατά της κυβέρνησης, οι εικόνες από ένα εκλεκτό δείπνο προκαλούν την κοινή γνώμη.

Ο συνεργαζόμενος, πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, στρατηγικός αναλυτής Άρης Σπηλιωτόπουλος βρέθηκε σε πολυτελές δείπνο χθες και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με όλους τους συνδαιτυμόνες του.

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία του συμβούλου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο δείπνο παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου, ο Λάκης Λαζόπουλος, η δημοσιογράφος Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ο πρώην παίχτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος, η δημοσιογράφος Βασιλεία Ζερβού κ.α. Το δείπνο διοργάνωσε ο επιχειρηματίας, Ανδρέας Μάνεσης.

Στο δείπνο οι ομοτράπεζοι του Άρη Σπηλιωτόπουλου, απόλαυσαν εκλεκτούς μεζέδες όπως χαβιάρι, κροτίδες με κρέμα σεράνο και μπλε καβούρι.

Το δείπνο επιμελήθηκαν δύο σεφ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή