Επίθεση με μαχαίρι στα Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος – Ελαφρύτερα τα τραύματα του 42χρονου

Χανιά: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την εξέλιξη της υγείας του 48χρονου που νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και διαφράγματος από μαχαιριές
Επίθεση με μαχαίρι στα Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος – Ελαφρύτερα τα τραύματα του 42χρονου
2'

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 48χρονος Σουηδός που φέρει τραύματα από μαχαίρι μετά την επίθεση από ομοεθνή του που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο των Χανίων.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 48χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί ρήξη σπλήνας και διαφράγματος από τις μαχαιριές που του κατάφερε ο 35χρονος Σουηδός. Ο 48χρονος τραυματίας εισήχθη στο χειρουργείο όπου έπειτα από πολύωρη επέμβαση μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα σοβαρή ενώ τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

Καλύτερη η εικόνα για τον 42χρονο

Σε καλύτερη κατάσταση με ελαφρύτερα τραύματα είναι ο 42χρονος από τη Φινλανδία που επίσης μαχαιρώθηκε από τον 35χρονο Σουηδό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 42χρονος φέρει τραύμα από μαχαίρι στο χέρι και νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Χανίων χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Το χρονικό της επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν σήμερα τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο των Χανίων με πρωταγωνιστές τρεις άνδρες, δύο Σουηδούς και έναν Φιλανδό, που εργάζονται σε Σκανδιναβική εταιρεία στην περιοχή.

Ο 35χρονος Σουηδός εκνευρίστηκε από τους δύο άλλους άνδρες και πήγε στο δωμάτιό του, πήρε ένα κουζινομάχαιρο, και άρχισε να τους μαχαιρώνει με μανία.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν οι αρχές με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνουν τους δύο τραυματίες ενώ άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον 35χρονο.

Σε βάρος του 35χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Χανίων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή