ΕΛΛΑΔΑ

Ποινές φυλάκισης σε αγρότες για παρακώλυση συγκοινωνία

Ποινές φυλάκισης σε αγρότες  για παρακώλυση συγκοινωνία

Ποινές φυλάκισης 12 μηνών επέβαλλε το Μονομελές Ειρηνοδικείο Νιγρίτας σε επτά αγρότες, που κατηγορούνταν για παρακώλυση συγκοινωνίας τον Ιανουάριο του 2010.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένοι αγρότες κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεών τους τον Ιανουάριο του 2010, προέβησαν σε κλείσιμο, με τα τρακτέρ τους, της Εθνικής οδού Καβάλας - Σερρών - Θεσσαλονίκης στον κόμβο των Κερδυλλίων, παρεμποδίζοντας την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Οι αγρότες , μετά την «αυστηρή» όπως τη χαρακτήρισαν απόφαση του δικαστηρίου, άσκησαν έφεση και αφέθησαν ελεύθεροι. Αγωνία τέλος για τους υποψήφιους φοιτητές, καθώς αύριο θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των Γενικών (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων, λίγο μετά τη μια το μεσημέρι.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν, μετά τις 13:00, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν το μηχανογραφικό δελτίο τους έως τις 5 Ιουλίου