ΕΛΛΑΔΑ

«Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Η Κρήτη είναι παράδεισος»

«Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Η Κρήτη είναι παράδεισος»

"Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Η Κρήτη είναι παράδεισος" - είπε ο Ρώσος δημοσιογράφος, διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Θέματα & Γεγονότα" με τιράζ 2.5 εκ. φύλλα, Τζωρτζ Ζότοφ, ο οποίος επισκέφθηκε, σήμερα, τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.

"Έχω γυρίσει 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Κρήτη είναι ένας πραγματικός παράδεισος" - είπε ο Ρώσος δημοσιογράφος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Κρητική φιλοξενία, την κρητική κουζίνα και τα προϊόντα της Κρήτης, τα οποία μάλιστα χαρακτήρισε "τα νοστιμότερα από όσα έχει συναντήσει".

Ο Ρώσος δημοσιογράφος, όπως αναφέρει το cretalive.gr, επισκέφτηκε την Κρήτη ως προπομπός των Ρώσων επιχειρηματιών που έρχονται στα τέλη του μήνα στην Κρήτη.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε το δημοσιογράφο και του δώρισε μία συσκευασία με κρητικές σταφίδες, προϊόν που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην Ρωσία.

Ο κ. Αρναουτάκης ζήτησε από τον Τζώρτζ Ζότοφ να συνδράμει, κατά το δυνατό μέσω του μέσου το οποίο εκδίδει, προκειμένου να ανέβει η εικόνα της Κρήτης στη Ρωσία, που ούτως ή άλλως αποτελεί ανερχόμενη αγορά για το νησί μας.