ΕΛΛΑΔΑ

Αγανακτούν οι πολίτες και μόνο στην ιδέα αυξήσεων στη ΔΕΗ

Αγανακτούν οι πολίτες και μόνο στην ιδέα αυξήσεων στη ΔΕΗ

Την αγανάκτηση των πολιτών και μόνο στο ενδεχόμενο αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr.

Δεκάδες πολίτες συνωστίζονται και ταλαιπωρούνται καθημερινά στις ατελείωτες ουρές των ταμείων της ΔΕΗ για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις το κόστος της στοιχειώδους επαφής με τον 21αι. που ακούει στο όνομα ηλεκτρισμός, σημαίνει αυτόματα και όσα χρήματα μπαίνουν μέσα σε ένα νοικοκυριό κάθε μήνα.

Δηλαδή, δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας, που ήδη, όσα έσοδα έχουν αντιστοιχούν και σε έξοδα μόνο για την ….ΔΕΗ! Στο άκουσμα λοιπόν της είδησης, ότι ακολουθούν «αιματηρές» αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, οι πολίτες αγανακτούν και ξεσπούν.

Το ξέσπασμα αυτών των ανθρώπων όμως δεν το ακούει η κυβέρνηση και σφυρίζει αδιάφορα, την ίδια ώρα που όχι η διαβίωση …αλλά η επιβίωση έχει καταντήσει στην χώρα μας ένας αγώνας ….απλά άνισος, επειδή κάθε ημέρα που περνάει και κάθε μήνας που ξεκινάει, οι πολίτες ψάχνουν να βρουν τρόπους να επιβιώσουν, να πληρώσουν φάρμακα και να πληρώσουν υποχρεώσεις δυσανάλογα αυξημένες προς τις μειώσεις που έχουν υποστεί από το κράτος δυνάστη τους!