ΕΛΛΑΔΑ

Ντροπή! Έκοψαν το νερό σε ανήμπορη 67χρονη

Ντροπή! Έκοψαν το νερό σε ανήμπορη 67χρονη

Στα 67 της χρόνια η κυρία Ευαγγελία Αναγνωστάκη δεν περίμενε ποτέ ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα είχε πρόσβαση σε ένα δημόσιο αγαθό όπως είναι το νερό.

Κι όμως πριν από τρεις ημέρες η ΔΕΥΑΧ την ενημέρωσε ότι διακόπτει την σύνδεση της ύδρευσης γιατί είναι παράνομη όπως αναφέρει η Νέα Τηλεόραση.

Το σπίτι στο οποίο διαμένει τα τελευταία 15 χρόνια στην περιοχή της Σπλάντζιας Χανίων της το παραχώρησε μια φίλη της αφού η ίδια δεν έχει στην κατοχή της κανένα περιουσιακό στοιχείο και αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Στήριγμα της τρεις γείτονες που την προσέχουν σαν τα μάτια τους αφού όπως οι ίδιοι λένε η κυρία Ευαγγελία όταν ήταν υγιείς βοηθούσε πολύ κόσμο.

Το μόνο που ζητά είναι η ΔΕΥΑΧ να της συνδέσει το νερό και να πληρώνει κανονικά τον λογαριασμό της για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η νέα τηλεόραση ενημέρωσε τόσο τον δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη όσο και την Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης για το θέμα όπου άμεσα προχώρησαν στην επανασύνδεση του νερού. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα εξετάσουν και τον τρόπο με τον οποίο το σπίτι της κύριας Ευαγγελίας Αναγνωστάκη θα συνδεθεί νόμιμα με την ΔΕΥΑΧ.