ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε τι καιρό θα κάνει το εορταστικό διήμερο

Δείτε τι καιρό θα κάνει το εορταστικό διήμερο

Αίθριος θα είναι ο καιρός μέχρι την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, τη Δευτέρα, στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Ωστόσο, τα σύννεφα θα πυκνώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, με συνέπεια να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες προς το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στα βόρεια κατά τόπους ισχυρές.

Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Στα δυτικά το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Αίθριος ο καιρός την Κυριακή

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο βαθμιαία 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Αναλυτικότερα:Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο ιόνιο βαθμιαία 7 τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, ΚρήτηΚαιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Aιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια το πρωί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφορ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.