ΕΛΛΑΔΑ

Ομερτά στο Μυλοπόταμο για την αιματηρή επίθεση

Ομερτά στο Μυλοπόταμο για την αιματηρή επίθεση

Κλειστά στόματα βρίσκει η τοπική αστυνομία στον ορεινό Μυλοπόταμο, στην προσπάθειά της να βρει την άκρη του νήματος για την αιματηρή επίθεση που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε δύο ανθρώπινες ζωές, στο χωριό Λιβάδια.


Σύμφωνα με το prismanews.gr, η ομερτά της τοπικής κοινωνίας δεν βοηθάει στην εξιχνίαση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του δράστη, αν και αξιωματικοί της τοπικής ΕΛΑΣ έχουν στα χέρια τους κάλυκες από τους πυροβολισμούς και σε αυτά τα ευρήματα έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από ένα εφηβικό πείραγμα νεαρών του χωριού σε μία κοπέλα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αυτό ενόχλησε τους μεγαλύτερους που έκαναν παρατήρηση στους θερμόαιμους πιτσιρικάδες. Δεν είχαν όμως όλοι οι ενήλικες την ίδια άποψη και έτσι κουβέντα στην κουβέντα στο ορεινό χωριό του Μυλοποτάμου, δεν άργησαν να βγουν και τα όπλα.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ενώ άνδρες της ασφάλειας έχουν πάει και στο Ηράκλειο προκειμένου να μιλήσουν με τους δύο τραυματίες που είναι ευτυχώς ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή τους, προκειμένου να διαπιστώσουν και να καταγράψουν τα ακριβή αίτια του καυγά και των πυροβολισμών που παραλίγο να στοίχιζαν τη ζωή δύο ανθρώπων.