ΕΛΛΑΔΑ

Μαριχουάνα στοπ ... για δύο Έλληνες στα Μάταλα

Μαριχουάνα στοπ ... για δύο Έλληνες στα Μάταλα

Ήθελαν ... Μάταλα που να γυρίζουν το ρολόι του χρόνου πίσω στις δεκαετίες 60 και 70 , ήθελαν όμως και τα ...συνοδευτικά χωρίς να υπολογίζουν την Ελληνική Αστυνομία.

Δύο Έλληνες πιάστηκαν χθες στα Μάταλα έχοντας στην κατοχή τους 60 γραμμάρια χασίς όπως αναφέρει το prismanews. Οι δύο νεαροί θεώρησαν ότι στο φεστιβάλ που αναβιώνει ήχους, εικόνες μίας συγκεκριμένης εποχής και αποτελεί μία καλή αφορμή για τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, θα μπορούσαν να κινηθούν ελεύθερα μεταφέροντας μαζί τους και χασίς ...έκαναν όμως λάθος αφού στην περιοχή υπάρχει αστυνομία που έχει λάβει τα μέτρα της.

Στην ανακοίνωση της η αστυνομία για τις συλλήψεις αυτές αναφέρει χαρακτηριστικά ότι :

Συνελήφθη, χθες (22.06.2013) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, 25χρονος ημεδαπός, για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης βάρους 55,6 γραμμαρίων και ενός αυτοσχέδιου τσιγάρου, το οποίο περιείχε κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.
Επίσης συνελήφθη, χθες (22.06.2013) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, 46χρονος ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και για κατοχή αυτοσχέδιων τσιγάρων, τα οποία περιείχαν κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.