ΕΛΛΑΔΑ

Συγχαρητήρια Χαρακόπουλου στην ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της τετράχρονης

Συγχαρητήρια Χαρακόπουλου στην ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της τετράχρονης

Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας της εορτής της αστυνομίας, ημέρα εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου, και της παρουσίας του στη Λάρισα, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος συνεχάρη στο πρόσωπο του γενικού αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, υποστράτηγου Βασίλη Χαλάτση, την ελληνική Αστυνομία για την πρόσφατη επιτυχία στην υπόθεση του τετράχρονου κοριτσιού που βρέθηκε στον καταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα.


«Σε μια εποχή που εξαιτίας πολλών εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων τα κρούσματα της ανομίας είναι αυξημένα και το οργανωμένο έγκλημα έχει αποκτήσει πιο αδίστακτα χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, προασπίζουν με αυταπάρνηση και αυτοθυσία την ασφάλεια του πολίτη και την κοινωνική ειρήνη.

Καθημερινά έχουμε παραδείγματα του σπουδαίου κοινωνικού έργου που επιτελούν, όπως η πρόσφατη περίπτωση με το τετράχρονο κοριτσάκι στα Φάρσαλα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και τη διεθνή κοινή γνώμη» τόνισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός και βεβαίωσε τους Έλληνες αστυνομικούς ότι η Πολιτεία τιμά το έργο τους.


«Πολύ σύντομα βγαίνοντας από την οικονομική κρίση που έχει πλήξει και τους ίδιους να είμαστε σε θέση να πάρουμε τα αναγκαία και δίκαια μέτρα αποκατάστασης των αποδοχών των ανθρώπων του αστυνομικού σώματος» κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος.