ΕΛΛΑΔΑ

Νέα «Οδύσσεια» για την οικογένεια Μπάρκουλη

Νέα «Οδύσσεια» για την οικογένεια Μπάρκουλη

Έφυγαν από το Σπίτι του Ηθοποιού για χάρη του γιου τους

Παλεύουν μόνοι τους. Πάνω απ' όλα όμως ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η σύζυγός του, Μαρία, έβαλαν το παιδί τους. Το ζευγάρι μαζί με τον 11χρονο γιο του, Νίκο, αποφάσισε να εγκαταλείψει το «Σπίτι του Ηθοποιού» και να επιστρέψει στο σπίτι που έμενε στο Νέο Ηράκλειο.

Η Μαρία Μπάρκουλη, μιλώντας στη ΝΕWSBOMB, αποκαλύπτει τους λόγους που τους οδήγησαν να πάρουν μια τέτοια απόφαση. «Εμείς οι μεγάλοι πάμε όπου μας πάει ο δρόμος, ένα μικρό παιδί όμως δεν μπορείς να το βάλεις να ζήσει σε ίδρυμα. Περνούσε δύσκολα στο σχολείο με τους συμμαθητές του. Δεν είναι εύκολο να λες ότι μένεις σε ίδρυμα. Κάναμε τη δοκιμή μας, είδαμε ότι δε γίνεται και γυρίσαμε πίσω. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Άννα Φόνσου. Η γυναίκα να μας βοηθήσει ήθελε και να 'ναι καλά!».

Η Μαρία Μπάρκουλη όλα αυτά τα χρόνια στέκεται βράχος δίπλα στον άντρα της, που, πέρα από τα οικονομικά προβλήματα, αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα με την υγεία του. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας αγαπάει ο κόσμος, αλλά μακάρι να μας αγαπούσε και το κράτος λίγο. Όλος ο κόσμος περνάει δύσκολα και ο Μπάρκουλης και όλοι αυτοί που είναι άρρωστοι, όπως ο Μπάρκουλης. Αλλά τόσα χρόνια δε βλέπω να γίνεται κάτι».

Η Μαρία Μπάρκουλη πιστεύει ότι για να επιβιώσει κανείς τη σημερινή εποχή πρέπει να σταματήσει να είναι ρομαντικός, μια συμβουλή που της έδωσε ο σύζυγός της. «Ο Ανδρέας μού το λέει συνέχεια: "Πάψε να είσαι τόσο ρομαντική". Και έχει απόλυτο δίκιο. Μπορείς να σταθείς στα πόδια σου; Έχει καλώς. Δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου; Δεν υπάρχει κανείς. Πίσω από τα φώτα οι πόρτες κλείνουν».

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, παρά τα προβλήματα και τη σχετικά πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, φαίνεται πως είναι καλύτερα και απολαμβάνει την αγάπη και τη φροντίδα των δικών του, που δε λείπουν στιγμή από το πλευρό του.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB