ΕΛΛΑΔΑ

Εορταστικά νεσεσέρ AXE… για τους άντρες της ζωής μας!

Εορταστικά νεσεσέρ AXE… για τους άντρες της ζωής μας!

Τα κρύα άρχισαν και όλοι σιγά σιγά αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τα δώρα που θέλουμε να κάνουμε στους αγαπημένους μας τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν!

Οι δικές μας αγαπημένες εορταστικές προτάσεις δώρων, έχουν να κάνουν με αρώματα και μυρωδιές... τις αναμνήσεις που μας ξυπνούν και τα δυνατά αισθήματα που μας δημιουργούν.

Η καλύτερη πρόταση αντρικού δώρου... ακούει στο όνομα ΑΧΕ, που φέτος προσφέρει 3 από τα καλύτερά του αρώματα, το Anarchy, το Dark Temptation και το Apollo με τα αντίστοιχα body spray τους, σε ένα μοντέρνο, αντρικό, πρακτικό νεσεσέρ!

Όλα τα αρώματά του AXE είναι σχεδιασμένα για να προκαλούν το "AXE effect", να φέρνουν τους άντρες μπροστά στο παιχνίδι του φλερτ και φυσικά να μαγνητίζουν το γυναικείο φύλλο. Με τα αρώματα του AXE οι άνδρες μυρίζουν και νιώθουν υπέροχα, ενώ παράλληλα οι γυναίκες μαγνητίζονται, σαγηνεύονται και φυσικά εθίζονται στον άντρα που τα φοράει...

Οι προτάσεις των εορταστικών νεσεσέρ του ΑΧΕ, με 1 eau de toilette 50ml και 1 body spray 150ml, συνθέτονται από τις σειρές:

- AXE Dark Temptation
Σε άρωμα....σοκολάτας, μια σχέση αδιαπραγμάτευτη και εθιστική, καμία δε μπορεί να αντισταθεί στον άντρα του Dark Temptation. Οι γλυκές του νότες κατακτούν εύκολα το μυαλό και τις σκέψεις μιας γυναίκας.

- AXE Anarchy
Ένα άρωμα που προκαλεί το χάος, καθώς δημιουργεί παραλήρημα και εθισμό στις γυναίκες που το μυρίζουν. Ένας συνδυασμός από φρέσκιες φρουτώδεις νότες, σε συνδυασμό με σανταλόξυλο και λευκό κεχριμπάρι, είναι ιδανικός για να προκαλέσει αναστάτωση σε όλες τις γυναίκες.

- AXE Apollo
Το νέο μεθυστικό άρωμα από άλλο πλανήτη, μυστικό γοητείας κάθε σύγχρονου άνδρα, τον μετατρέπει σε πραγματικό ήρωα και γίνεται ο ιδανικός σύντροφος κάθε γυναίκας. Είναι ανάλαφρο και ελαφρύ, καθώς στη σύνθεσή του βρίσκουμε αρωματικό φασκόμηλο, κυδώνι και μανταρίνι, τονωτικά αρώματα της λεβάντας, κρεμώδες σανταλόξυλο και κασμίρι. Όλες οι γυναίκες, μαγνητίζονται και πέφτουν στην αγκαλιά του άντρα-ήρωα που το φοράει.

Προτεινόμενη Λ.Τ: 9,99€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η τιμή λιανικής πώλησης οποιουδήποτε προϊόντος μας, καθορίζεται βάσει της νομοθεσίας, από τον λιανοπωλητή και μόνο.

Στα Hondos Center και σε περιορισμένα super market.