ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στο Βόλο: Πλασιέ υπνωτίζουν με χυμούς τα θύματά τους

Τρόμος στο Βόλο: Πλασιέ υπνωτίζουν με χυμούς τα θύματά τους

Απίστευτο και όμως ελληνικό... στην Ελλάδα της κρίσης του 2013, όπου δύο άγνωστες γυναίκες, υποδυόμενες τις πλασιές χυμών, για να καταφέρουν να μπουν στο διαμέρισμα πολυκατοικίας ζεύγους ηλικιωμένων, το μεσημέρι της Τρίτης, πρόσφεραν στο ζευγάρι χυμό, το οποίο εμπεριείχε υπνωτικό, λήστεψαν ότι βρήκαν και έφυγαν ανενόχλητες.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο του Βόλου και τα θύματα, ένας 83χρονος και μία 81χρονη, αφού συνήλθαν και φώναξαν τους γείτονες, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο γυναικές, που από το ζευγάρι αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρήματα, οι ίδιες ή συνεργοί τους, έχουν "χτυπήσει" με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και σε άλλες πόλεις της χώρας, κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, σε συνεργασία και με άλλες Διευθύνσεις της χώρας, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση και σύλληψη των δύο γυναικών, εφιστώντας ταυτόχρονα την προσοχή κυρίως στους ηλικιωμένους, να μην ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους σε αγνώστους, πόσο μάλλον να δοκιμάζουν ότι τους προσφέρουν.

Πηγή: e-volos.gr