ΕΛΛΑΔΑ

Για να προστατέψεις την κατοικία σου, ασφάλισέ την!

Για να προστατέψεις την κατοικία σου, ασφάλισέ την!

Νέα πρόταση από την Anytime!

Στην εποχή μας, η ασφάλιση της κατοικίας θεωρείται σημαντική και απαραίτητη. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσει ένας ιδιοκτήτης του κόπους μιας ζωής, από ένα απρόβλεπτο γεγονός.

Παράλληλα, έρευνες υποδεικνύουν ότι όλοι οι ιδιοκτήτες αναζητούν οικονομικές λύσεις και αξιόπιστες προτάσεις. Για το λόγο αυτό στρέφονται στην onlineέρευνα και στην direct ασφάλιση της κατοικίας, με σκοπό να γλιτώσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τις μέρες μας.

Η Anytime, η 1ηdirect ασφάλιση από την INTERAMERICAN, έπειτα από την επιτυχημένη πορεία στην ασφάλιση αυτοκινήτου και το πρόσφατο άνοιγμα στην υγεία, προσφέρει πλέον τη λύση και στην ασφάλεια κατοικίας.

Απλοποιώντας τη διαδικασία και μειώνοντας το κόστος των ασφαλίστρων, κάνει και την ασφάλιση της κατοικίας σας ακόμα πιο απλή και οικονομική υπόθεση.

Με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης Anytime Home Economic, σας προσφέρεται η δυνατότητα να γλιτώσετε περιττά έξοδα και να εξασφαλίσετε την πιο οικονομική ασφάλιση!

Εξοικονομείτε έως και €100 το χρόνο από τα ασφάλιστρα, με την εγγύηση της INTERAMERICAN.

Με λιγότερα χρήματα, μπορείτε να αποκτήσετε μια ασφάλεια κατοικίας, η οποία περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις, ακόμη και αυτές που ζητούνται από τις τράπεζες σε περίπτωση στεγαστικού δανείου, διασφαλίζοντας την περιουσία σας σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών, όπως σεισμός, φωτιά, κ.α.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη! Μπείτε στο www.anytime.gr, υπολογίστε τα ασφάλιστρα της κατοικίας σας και αγοράστε το συμβόλαιό σας απευθείας από το σπίτι ή το γραφείο. Θα παραλάβετε το συμβόλαιό σας και όλα τα απαραίτητα έγγραφα αυτόματα στο e-mail σας.

Στην Anytime ασφαλίζετε την κατοικία σας μέχρι και με €100 λιγότερα!

Για να μάθετε περισσότερα και να πάρετε προσφορά, μπείτε στο www.anytime.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 94 60000, 801 11 30000.