ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: «Φτερά» κάνουν τα πορτοφόλια των υπαλλήλων στο Δημαρχείο

Πρέβεζα: «Φτερά» κάνουν τα πορτοφόλια των υπαλλήλων στο Δημαρχείο

Πολλά ερωτήματα δημιουργούνται για την ασφάλεια του δημαρχιακού κτηρίου, μετά τα κρούσματα κλοπών που έχουν καταγγελθεί ότι γίνονται εντός των γραφείων του Δήμου Πρέβεζας.


Τα πορτοφόλια υπαλλήλων δημοσίων υπηρεσιών, έχουν βάλει στο στόχαστρο άγνωστοι το τελευταίο διάστημα. Χθες το μεσημέρι, σημειώθηκε ένα ακόμη περιστατικό με θύμα μια υπάλληλο η οποία πήγε για ελάχιστα λεπτά για υπηρεσιακούς λόγους σε διπλανό γραφείο.

Όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι της με 50 περίπου ευρώ, ταυτότητα, κάρτες, δίπλωμα οδήγησης και άλλα προσωπικά της αντικείμενα είχε κάνει φτερά. Σύμφωνα με το epirusgate, η ειρωνεία είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα πριν από λίγους μήνες είχε πέσει και πάλι θύμα κλοπής κατά τον ίδιο τρόπο και αναγκάστηκε να εκδώσει από την αρχή ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης και όλα τα υπόλοιπα έγγραφά της.

Κατά το παρελθόν θύματα κλοπών κατά τον ίδιο τρόπο έχουν πέσει και άλλοι υπάλληλοι στο δημαρχείο και το γεγονός δημιουργεί πλέον πολλά ερωτηματικά αφού ως φαίνεται κάποιοι γνωρίζοντας πολύ καλά τους χώρους εκμεταλλεύονται την ολιγόλεπτη απουσία των υπαλλήλων και βάζουν χέρι στις τσάντες.


Βέβαια το περιστατικό προκαλεί μεγάλη εντύπωση αφού με τον ίδιο τρόπο που αφαιρούνται προσωπικά αντικείμενα υπαλλήλων θα μπορούσαν πολύ εύκολα να κάνουν φτερά και έγγραφα που βρίσκονται επάνω στα γραφεία